Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: για 4η χρονιά Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής του «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024»

Διαβάζεται σε 2'
Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: για 4η χρονιά Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής  του «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024»

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ήταν ο «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» (Official Medical Partner) του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

Οι οποίοι διεξήχθησαν από τις 5 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, με την πανηγυρική εκκίνηση να λαμβάνει χώρα μπροστά από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

Το «Ράλλυ των Θεών», είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα μας, και ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών παρείχε πλήρη ιατρική υποστήριξη, διαθέτοντας 16 πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα, επανδρωμένα με 32 διασώστες και 9 γιατρούς.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Οργανωτική Επιτροπή διεξαγωγής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, προέβλεπε την πλήρη ιατρική κάλυψη, διακομιδές και παροχή πρώτων βοηθειών, σε επείγοντα περιστατικά που ενδέχεται να προκύψουν, για όλους τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση, καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα καλύπτοντας έτσι τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, στα 40 χρόνια λειτουργίας του, διαθέτει τις πλέον απαιτητικές διεθνείς πιστοποιήσεις τεχνογνωσίας και την μεγαλύτερη εμπειρία στην κάλυψη κορυφαίων διεθνών αθλητικών, πολιτιστικών, συνεδριακών και λοιπών διοργανώσεων που πραγματοποιούνται στη χώρα μας.

Με αφορμή την ανάληψη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, ως ο «Επίσημος Ιατρικός Υποστηρικτής» του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρ. Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ο μοναδικός Ελληνικός Όμιλος υγείας της χώρας μας, συμμετείχε ενεργά για μια ακόμη χρονιά στη μεγαλύτερη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την ίδρυση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της παγκόσμιας διοργάνωσης, η οποία προβάλει τη χώρα μας διεθνώς».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα