Μύκονος: Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών σε μπαρ του νησιού

Διαβάζεται σε 2'
Μύκονος
Μύκονος ISTOCK

Συνελήφθησαν στη Μύκονο τέσσερα άτομα εμπλεκόμενα σε διακίνηση ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν ναρκωτικά-φαρμακευτικά δισκία, κοκαΐνη, κάνναβη και υγρής μορφής ναρκωτική ουσία.

Συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου σε συνεργασία με το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής που διεξάγει ειδικές δράσεις στο νησί, ένας 33χρονος αλλοδαπός και τρείς ημεδαποί ηλικίας 26, 33 και 43 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, προχθές πρώτες πρωινές ώρες, στο πλαίσιο επισταμένης διερεύνησης στοιχείων σχετικά με υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι και έρευνες σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε δύο κατοικίες όπου βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν συνολικά 26 φαρμακευτικά-ναρκωτικά δισκία, 7,5ml υγρό φαρμακευτικό-ναρκωτικό διάλυμα, 6 γραμμάρια κοκαΐνης, 2 γραμμάρια κάνναβης και 3 κινητά τηλέφωνα.

Όπως διακριβώθηκε, ο 33χρονος δράστης προέβαινε σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών εντός καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης. Ο 33χρονος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης-διακίνησης των ναρκωτικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα