Ταϊρέκ Χιλ: Η στιγμή της σύλληψης του αστέρα του NFL στη Φλόριντα

Διαβάζεται σε 2'
Ταϊρέκ Χιλ: Η στιγμή της σύλληψης του αστέρα του NFL στη Φλόριντα
PRINTSCREEN/X

Στη δημοσιότητα δόθηκε το βίντεο σύλληψης του Ταϊρέκ Χιλ από την κάμερα σώματος ενός από τους αστυνομικούς.

Οι τελευταίες ημέρες ήταν περιπετειώδεις για τον αστέρα του NFL, Ταϊρέκ Χιλ, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία πριν από το εναρκτήριο παιχνίδι της ομάδας του την Κυριακή (08/09).

Ο Χιλ συνελήφθη λίγες ώρες πριν μπει στο γήπεδο απέναντι στους Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς για μια παράβαση που ο ατζέντης του χαρακτήρισε ως παράβαση του νόμου περί κυκλοφορίας. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από το περιστατικό το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Ταϊρέκ Χιλ δήλωσε αργότερα ότι εξακολουθεί να είναι μπερδεμένος από τη συνάντησή του με την αστυνομία πριν από το παιχνίδι.

Μετά το γκολ του εναντίον των Τζάγκουαρς, ο Χιλ έβαλε τα χέρια του πίσω από την πλάτη του με τους καρπούς ενωμένους – ένα νεύμα για το ότι του είχαν φορέσει χειροπέδες νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

«Ενώ το τυπικό πρωτόκολλο προβλέπει τη δημοσιοποίηση του υλικού από τις κάμερες σώματος μετά την ολοκλήρωση της εσωτερικής εξέτασης, το διαθέσιμο υλικό από τις κάμερες σώματος – συνολικά 105 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα – δημοσιοποιείται την επομένη του περιστατικού για να ενισχυθεί η δέσμευση του Τμήματος να ενημερώνει το κοινό», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η διευθύντρια Stephanie V. Daniels του αστυνομικού τμήματος.

Το υλικό δείχνει έναν αστυνομικό να πλησιάζει το αυτοκίνητο του Χιλ και να χτυπάει το παράθυρο αφού έκανε σήμα στον Χιλ να σταματήσει. Ο Χιλ κατεβάζει το παράθυρο όταν ο αστυνομικός χτυπάει και απαντά: «Έι, μη μου χτυπάς έτσι το παράθυρο». Ο αστυνομικός ρωτάει τον Hill γιατί δεν φοράει ζώνη ασφαλείας. Ο Χιλ δεν απαντά και λέει επανειλημμένα: «Μη μου χτυπάς έτσι το παράθυρο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα