Συνελήφθη ζευγάρι με καλάσνικοφ και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Διαβάζεται σε 2'
Συνελήφθη ζευγάρι με καλάσνικοφ και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών

Ένας έλεγχος της Ο.Π.Κ.Ε. σε ύποπτο όχημα, στην περιοχή του Κορυδαλλού οδήγησε σε κατάσχεση περισσοτέρων από 2 κιλών κοκαΐνης, 16 κιλών κάνναβης, δυο πολεμικών τυφεκίων τύπου καλάσνικοφ και ενός πιστολιού

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες της Κυριασκής, στην περιοχή του Κορυδαλλού, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ένας 40χρονος Αλβανός και μία 36χρονη ομοεθνής του, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Περιπολούντες αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν όχημα με δύο επιβαίνοντες, την κίνηση του οποίου έκριναν ύποπτη και τους κάλεσαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκε εντός αυτού και κατασχέθηκε σακούλα περιέχουσα ένα κιλό και 16 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Σε επερχόμενη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, που επελήφθη προανακριτικά, με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Κορυδαλλού στην οικία των κατηγορουμένων στον Πειραιά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 2 κιλά και 950 γραμμ. κοκαΐνης, 15 κιλά και 819 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 2 πολεμικά τυφέκια, τύπου καλάσνικοφ, πιστόλι με γεμιστήρα και 13 φυσίγγια, 4 γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου, περιέχουσες συνολικά 120 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 12.450 ευρώ, 4 κινητά τηλέφωνα, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, συσκευή σφραγίσματος συσκευασιών και πλήθος νάιλον συσκευασιών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα