Η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε ότι στηρίζει Κάμαλα Χάρις μετά το ντιμπέιτ

Διαβάζεται σε 3'
Η Taylor Swift
Η Taylor Swift Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP, File

Η Αμερικανίδα ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε μετα το ντιμπέιτ Χάρις-Τραμπ ότι θα στηρίξει την υποψήφια των Δημοκρατικών στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Η Αμερικανίδα σταρ Τέιλορ Σουίφτ, ανακοίνωσε μέσω Instagram, μετά το ντιμπέιτ ανάμεσα στην Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ, πως θα ψηφίσει τη Δημοκρατική υποψήφια για την προεδρία στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

«Αγωνίζεται για υποθέσεις και δικαιώματα που πιστεύω» έγραψε για την Κάμαλα Χάρις η Τέιλορ Σουίφτ, που υπέγραψε την ανάρτηση ως «άτεκνη γατομάνα» — αυτό το βέλος είχε στόχο τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων Τζ. Ντ. Βανς, που προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις στη χώρα όταν χρησιμοποίησε τον όρο.

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας, η οποία έχει τεράστια απήχηση στους νέους κάτω των τριάντα, κάτω από φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με γάτα στην αγκαλιά, συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο «μου αρέσει!» μέσα σε δεκαπέντε λεπτά, και ο αριθμός τους έχει ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια μέσα σε μια ώρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Τέιλορ Σουίφτ

“Όπως πολλοί από εσάς, παρακολούθησα το σημερινό ντιμπέιτ. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, τώρα είναι μια καλή στιγμή να κάνετε την έρευνά σας για τα θέματα που διακυβεύονται και τις θέσεις που παίρνουν οι υποψήφιοι για τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ως ψηφοφόρος, φροντίζω να παρακολουθώ και να διαβάζω τα πάντα σχετικά με τις προτεινόμενες πολιτικές και τα σχέδιά τους για αυτή τη χώρα.

Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι μια τεχνητή νοημοσύνη που υποδυόταν εμένα, ψευδώς υποστήριζε την προεδρική υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ και δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του. Αυτό πραγματικά ενίσχυσε τους φόβους μου γύρω από την τεχνητή νοημοσύνη και τους κινδύνους διάδοσης παραπληροφόρησης. Με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι πολύ διαφανής σχετικά με τα πραγματικά μου σχέδια για αυτές τις εκλογές ως ψηφοφόρος. Ο απλούστερος τρόπος για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης είναι η αλήθεια.

Θα ψηφίσω την Καμάλα Χάρις και τον Τιμ Γουόλτζ στις προεδρικές εκλογές του 2024. Ψηφίζω την @kamalaharris γιατί αγωνίζεται για τα δικαιώματα που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν μαχητή για να τις υπερασπιστεί. Τη θεωρώ μια ηγέτιδα με χαρίσματα και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν ηγούνται άνθρωποι με ψυχραιμία και όχι χάος. Ενθαρρύνθηκα και εντυπωσιάστηκα πολύ από την επιλογή της για αντιπρόεδρο, τον @timwalz, που εδώ και δεκαετίες υπερασπίζεται τα δικαιώματα των LGBTQ+, την εξωσωματική γονιμοποίηση και το δικαίωμα της γυναίκας στο σώμα της.

Έκανα την έρευνά μου και έκανα την επιλογή μου. Η έρευνά σας είναι δική σας να την κάνετε και η επιλογή δική σας. Θέλω επίσης να πω, ειδικά στους νέους ψηφοφόρους: Θυμηθείτε ότι για να ψηφίσετε, πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι! Βρίσκω επίσης ότι είναι πολύ πιο εύκολο να ψηφίζετε νωρίς. Θα βάλω σύνδεσμο για το πού να εγγραφείτε και να βρείτε ημερομηνίες και πληροφορίες για την πρόωρη ψηφοφορία στο story μου.

Με αγάπη και ελπίδα,

Τέιλορ Σουίφτ Άτεκνη Γατομάνα”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα