Ο Dave Grohl των Foo Fighters ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας παιδιού “εκτός γάμου”

Διαβάζεται σε 4'
Ο Dave Grohl
Ο Dave Grohl AP Photo/Leo Correa, File

Ο Dave Grohl ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας ενός κοριτσιού, το οποίο γεννήθηκε εκτός του γάμου του.

Τον είδαμε σε ροκ ντελίριο στο Ηρώδειο με τους Foo Fighters και καταλάβαμε γιατί θεωρείται ένας από τους τελευταίους “μοϊκανούς” της ροκ μουσικής. Ο 55χρονος frontman των Foo Fighters και πρώην ντράμερ των θρυλικών Nirvana, Dave Grohl έγινε ξαφνικά πρώτη είδηση όχι για κάποια νέα συναυλία ή περιοδεία, αλλά για την προσωπική του ζωή.

Σε μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Τρίτη, ανακοίνωσε ότι έγινε πατέρας από μία εξωσυζυγική σχέση και όπως τονίζει, σκοπεύει να είναι ένας “στοργικός και υποστηρικτικός γονέας” για τη νέα του κόρη.

Ο Grohl έχει ήδη τρεις κόρες με τη σύζυγό του Jordyn Blum, και όπως ξεκαθάρισε στην ανακοίνωσή του, αγαπά την οικογένειά του και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ανακτήσει την εμπιστοσύνη τους και να κερδίσει τη συγχώρεσή τους. «Έγινα πρόσφατα πατέρας μιας κόρης, που γεννήθηκε εκτός του γάμου μου. Σκοπεύω να είμαι ένας στοργικός και υποστηρικτικός γονέας γι’ αυτήν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Dave Grohl είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του από το 2003 και μαζί έχουν μαζί τρεις κόρες, τη 18χρονη Violet, τη 15χρονη Harper και τη 10χρονη Ophelia.

H οικογένεια Grohl στα 65α Grammy Awards το 2023 Jordan Strauss/Invision/AP

Στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με τη φωτογράφο Jennifer Youngblood από το 1994 έως το 1997 και φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι η απιστία οδήγησε στο διαζύγιό τους.

O Grohl είχε σχέση με τις μουσικούς Louise Post (ιδρυτικό μέλος των Veruca Salt) και Jennifer Finch (της πανκ ροκ μπάντας L7). Η πρώην σύζυγος Jennifer είχε δηλώσει ότι της πήρε πολύ καιρό να ξεπεράσει τον πόνο του χωρισμού, ενώ ο Dave λέγεται ότι παράτησε τη Louise το 1997, καθώς επέλεξε να βγει με τη σταρ του Χόλιγουντ Winona Ryder.

Οι αντιδράσεις;

Οι οπαδοί των Foo Fighters και των Nirvana συγκλονίστηκαν όταν ανακάλυψαν ότι ο “ωραιότερος τύπος της ροκ” Dave Grohl απάτησε τη γυναίκα του και απέκτησε παιδί εκτός γάμου. Η Jordyn Blum, σύζυγος του σταρ και μητέρα των άλλων τριών παιδιών του, δεν έχει κάνει ακόμη δημόσιο σχόλιο… αλλά ο ξένος Τύπος έχει γεμίσει με το βιογραφικό της και φωτογραφίες της οικογένειας.

Αναφορικά με τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της είδησης στα social media, αυτά κυρίως είναι από χρήστες που αναρωτιούνται πώς γίνεται στην ίδια πρόταση να λες ότι αγαπάς τη γυναίκα σου και την οικογένειά σου και ταυτόχρονα να παραδέχεσαι ότι έχει εξωσυζυγική σχέση και παιδί. Την απάντηση κόλαφο- από την πλευρά των ρόκερς – δίνει με καμάρι ο Τζον Μπον Τζόβι στην Independent: “Αυτά είναι όλα τα υπέροχα κλισέ του ροκ σταρ. Το θέμα είναι να μην λες ποτέ ψέματα ότι ήσουν άγιος, αλλά ούτε να είσαι τόσο ανόητος ώστε να χαλάσεις την οικογενειακή ζωή“(!).

Όταν τραγούδησε με την κόρη του, Violet Grohl

Εμείς πάντως από τα… οικογενειακά του Grohl ξέρουμε κυρίως την υπέροχη κόρη του Violet, η οποία το 2021 εμφανίστηκε μαζί με τον διάσημο ρόκερ μπαμπά της τραγουδώντας μια εκπληκτική διασκευή στο «Take the Box» της Amy Winehouse.

Η διασκευή ήταν μέρος των “Hanukkah Sessions” όπου ο Dave Grohl και ο παραγωγός Greg Kurstin συνεργάστηκαν για να διασκευάσουν οκτώ τραγούδια Εβραίων καλλιτεχνών προς τιμήν της γιορτής του Χάνουκα.

Ο Grohn κάθισε στα ντραμς, με τον Kurstin στο πιάνο, καθώς η 15χρονη τότε Violet τραγούδησε δείχνοντας το ταλέντο της.

«Η κόρη μου Violet είναι η πιο ταλαντούχα μουσικός που έχει γνωρίσει ποτέ αυτή η οικογένεια», είχε πει ο Grohl. “Έχει απίστευτη μνήμη, μουσική μνήμη. Μπορεί να πάρει ένα όργανο και να το μάθει μέσα σε μια εβδομάδα”. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί μαζί και στο παρελθόν ενώ η νεαρή τραγουδίστρια έχει “ακολουθήσει” τους Foo Fighters και σε περιοδείες.

Ο Grohl είχε μιλήσει και στον Carson Daly στο TODAY λέγοντας: “Τα παιδιά μου με εμπνέουν και είναι αυτή η αγάπη, που όταν βγαίνω σε περιοδεία, με κάνει να θέλω να παίζω μουσική ακόμα περισσότερο“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα