Η «Μυστική Αποστολή: K.I.» ζωντανεύει στο 52ο Φεστιβάλ Βιβλίου

Διαβάζεται σε 2'
Η «Μυστική Αποστολή: K.I.» ζωντανεύει στο 52ο Φεστιβάλ Βιβλίου
UNSPLASH

52o Φεστιβάλ βιβλίου 2024: Πεδίον Άρεως – Κεντρική σκηνή – 15.09.2024 / ώρα 18.00

Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), στο πλαίσιο του 52ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Κυστικής Ίνωσης την εκδήλωση:

«Μυστική Αποστολή: Κυστική Ίνωση»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κυστικής Ίνωσης σε μια καινοτόμα προσπάθεια να φωτίσει τα ζητήματα γύρω από την πιο συχνή κληρονομική νόσο, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης και η συγγραφέας- εικονογράφος, Λιάνα Δενεζάκη, διοργανώνουν μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Η «Μυστική Αποστολή: K.I.», το πρώτο διαδραστικό παιδικό βιβλίο για την Κυστική Ίνωση στην Ελλάδα που διατίθεται δωρεάν από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Κυστικής Ίνωσης, ζωντανεύει στο 52ο Φεστιβάλ Βιβλίου με διαδραστικά παιχνίδια, δώρα και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στη συνέχεια ειδικοί θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την Κυστική Ίνωση, αλλά και τη δύναμη και τα οφέλη του βιβλίου όχι μόνο για τους ασθενείς, αλλά και για το ευρύ κοινό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν δωρεάν το βιβλίο και αναμνηστικά δώρα. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με το διασκεδαστικό «Κ.Ι. Party Time!», που θα περιέχει διαδραστικές δραστηριότητες, παιχνίδια, μουσική, δώρα και εκπλήξεις για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών.

Η καρδιά του Πολιτισμού χτυπάει στο Πεδίον του Άρεως!

Περισσότερες πληροφορίες: Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου
Τηλ.: 210 3303942, 210 3302523 | URL: www.sekb.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα