Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια – Τα πρώτα του λόγια

Διαβάζεται σε 2'
Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο οδηγός που παρέσυρε την οικογένεια – Τα πρώτα του λόγια
Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ένα ζευγάρι το οποίο συνόδευε το ανήλικο παιδί τους στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου στην περιοχή της Θέρμης, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024. Από την παράσυρση οι δύο γονείς τραυματίστηκαν σοβαρά με αποτέλεσμα να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ. Το ανήλικο παιδί τραυματίστηκε ελαφρά και η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα ο οδηγός ο οποίος -σε κατάσταση μέθης- παρέσυρε ένα ζευγάρι και το ετών παιδί τους στη Θεσσαλονίκη. Ποια φέρεται να ήταν τα πρώτα του λόγια μετά το τροχαίο.

Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου νοσηλεύεται το ζευγάρι που μαζί με το 2 ετών παιδί τους, παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο καθώς κινούνταν πεζή στη Θεσσαλονίκη.

Η τριπλή παράσυρση συνέβη γύρω στις 11 το πρωί της Τετάρτης (11/09) σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.

Το ζευγάρι, μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για διακοπές και βρίσκονταν στην περιοχή για να ενοικιάσουν αυτοκίνητο.

Η 34χρονη γυναίκα, η οποία όπως έγινε γνωστό με νεότερες πληροφορίες είναι έγκυος στον 5ο μήνα, και ο 37χρονος άντρας της, καθώς και το 2χρονο παιδί τους, παρασύρθηκαν από Ι.Χ. αυτοκίνητο, καθώς κινούνταν πεζή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη, ο οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, ενώ σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

“Μαμά δεν θα το πιστέψεις” – Τα πρώτα λόγια του οδηγού

Αμέσως μετά το τροχαίο και σε κατάσταση σοκ, ο 46χρονος οδηγός φέρεται να τηλεφώνησε στη μητέρα του, προκειμένου να την ενημερώσει γι’ αυτό που μόλις είχε συμβεί.

“Ο γιος μου με κάλεσε στο τηλέφωνο. Μαμά δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο. Ήταν σε σοκ. Είναι κι αυτός χτυπημένος αλλά δεν κινδυνεύει. Ελπίζω οι άνθρωποι να τα καταφέρουν”, δήλωσε η μητέρα του 46χρονου στο Star.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα