Puff Daddy: Νέα μήνυση για κακοποίηση κατά του γνωστού ράπερ

Διαβάζεται σε 2'
Puff Daddy
Puff Daddy Matt Sayles/Invision/AP

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για κακοποίηση και εκμετάλλευση, βρίσκεται ο Puff Daddy, μόλις λίγους μήνες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που τον δείχνει να ξυλοκοπά πρώην σύντροφό του.

Μήνυση κατά του ράπερ Sean “Diddy” Combs, τον διάσημο Puff Daddy, κατέθεσε πρώην διαγωνιζόμενη που είχε συμμετάσχει στο σόου του MTV, Making the Band.

Η τραγουδίστρια Dawn Richard κατέθεσε μήνυση στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης εναντίον του Combs και άλλων που σχετίζονται με αυτόν, με τις κατηγορίες της κακοποίησης και της εκμετάλλευσης εναντίον της.

Η καταγγελία υποστηρίζει ότι ο Puff Daddy κακομεταχειριζόταν γυναίκες, ασκούσε σωματική βία και παρακρατούσε τα κέρδη της Richard.

Η δικηγόρος του ράπερ, Erica Wolff, δήλωσε ότι ήταν «σοκαρισμένος και απογοητευμένος» από την αγωγή και χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της Richard «κατασκευασμένους» και «ψευδείς».

Είπε ότι ο πελάτης της «στέκεται με αυτοπεποίθηση στην αλήθεια και ανυπομονεί να το αποδείξει στο δικαστήριο».

Η Dawn Richard ήταν μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Danity Kane, το οποίο ο Puff Daddy δημιούργησε μέσω του ριάλιτι Making the Band. Η εκπομπή επικεντρώθηκε σε διαγωνιζόμενους που διαγωνίζονταν για να κερδίσουν μια θέση στο νέο του συγκρότημα.

Αργότερα έγινε μέλος του συγκροτήματος του Combs, Diddy – Dirty Money.

Η νέα αγωγή κατηγορεί τον Combs για κακομεταχείριση γυναικών και υποστηρίζει ότι η Richard είδε τον ράπερ να χτυπάει την πρώην φίλη του, Cassandra Ventura, ο ξυλοδαρμός της οποίας αποτυπώθηκε και σε βίντεο που δημοσιεύθηκε πριν μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με την αγωγή, η Richard είδε τον Combs να κακοποιεί σωματικά την πρώην φίλη του σε αρκετές περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών ότι την έπνιξε και την στραγγάλισε.

Όπως μεταδίδει το BBC, η μήνυση απαριθμεί πολλαπλά περιστατικά όπου η Richard φέρεται να είναι μάρτυρας του Combs να επιτίθεται στη Ventura – συχνά δημοσίως ή μπροστά σε εκπροσώπους δισκογραφικών εταιρειών που φέρεται να συμφωνούσαν ακόμα να κάνουν συμφωνίες με τον Combs.

Όταν ενθάρρυνε τη Ventura να εγκαταλείψει τη σχέση, η Richard είπε ότι αντιμετώπισε απειλές και λεκτική κακοποίηση από τον Puff Daddy, σύμφωνα με την αγωγή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα