Ο Τζο Μπάιντεν φόρεσε καπέλο με σύνθημα “Τραμπ 2024” – Η απάντηση του Λευκού Οίκου

Διαβάζεται σε 2'
Τζο Μπάιντεν
Τζο Μπάιντεν AP Photo/Susan Walsh

Ένα MAGA καπέλο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ φόρεσε ο Τζο Μπάιντεν, με τα πλάνα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Τι δηλώνει ο Λευκός Οίκος για την κίνησή του.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν πλάνα του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να φοράει ένα καπέλο MAGA της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπάιντεν βρέθηκε χθες στην Πενσυλβάνια, για τις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της 11 Σεπτεμβρίου, 23 χρόνια μετά το τρομοκρατικό χτύπημα.

Εκεί, ο Μπάιντεν ζήτησε το κόκκινο καπέλο MAGA από έναν ντόπιο, ο οποίος τον… προκάλεσε να το φορέσει.

“Μπορώ να δω αυτό το καπέλο;” ρώτησε ο Τζο Μπάιντεν, με τον άντρα να του απαντά “να το φορέσεις” και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν.

Ο Μπάιντεν αποδέχτηκε την πρόκληση και φόρεσε το καπέλο που ανέγραφε “Τραμπ 2024”, εν μέσω επευφημιών. “Είμαι περήφανος για σένα τώρα” δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καπέλου.

Στις φωτογραφίες, ο πρόεδρος φαίνεται να φορά το MAGA καπέλο και να χαμογελά. Ο λογαριασμός X του Trump War Room έσπευσε να κοινοποιήσει την εικόνα, γράφοντας “Ευχαριστώ για την υποστήριξη, Τζο!”.

Καθώς οι υποστηρικτές του Ντόνταλντ Τραμπ έπαθαν “παράκρουση” και άρχισαν να σχολιάζουν έντονα την κίνηση του Μπάιντεν, ο Λευκός Οίκος έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, υποστηρίζοντας πως ήταν ένα μήνυμα ενότητας, όπως αναφέρει ο Independent.

Συγκεκριμένα, διευκρίνισε ότι ήταν μια αυθόρμητη χειρονομία του προέδρου για την προώθηση της “δικομματικής ενότητας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Πενσυλβάνια την Τετάρτη.

Ο Ανώτερος Αναπληρωτής Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Άντριου Μπέιτς είπε ότι το περιστατικό συνέβη κατά την επίσκεψη του Μπάιντεν στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Σάνξβιλ, μετά την εμφάνισή του σε μνημόσυνο της 11ης Σεπτεμβρίου.

“Ως χειρονομία, έδωσε ένα καπέλο σε έναν υποστηρικτή του Τραμπ, ο οποίος στη συνέχεια είπε – με το ίδιο πνεύμα – ότι ο POTUS θα έπρεπε να φορέσει το καπέλο του Τραμπ. Το φόρεσε για λίγο”, είπε ο Μπέιτς.

Οι οπαδοί του Τραμπ, πάντως, συνέχισαν τα σχόλιά τους στα social media: “Βλέπετε, ο Τραμπ είχε δίκιο. Ο Τζο Μπάιντεν μισεί την Καμάλα Χάρις”.

Ολόκληρο το βίντεο με τον Τζο Μπάιντεν

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα