ΚΝΕ: Καταγγέλλει προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του φεστιβάλ της στη Θεσσαλονίκη

Διαβάζεται σε 2'
ΚΝΕ: Καταγγέλλει προσπάθεια παρεμπόδισης διεξαγωγής του φεστιβάλ της στη Θεσσαλονίκη
SOOC

Η ΚΝΕ κατηγορεί τη διεύθυνση του Αστυνομικού Τμήματος ”Παύλου Μελά” στη Θεσσαλονίκη για προσπάθεια παρεμπόδισης της διεξαγωγής του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη προσπάθεια της διεύθυνσης του Αστυνομικού Τμήματος ”Παύλου Μελά” στη Θεσσαλονίκη να παρεμποδίσει τη διεξαγωγή του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου στην Πολίχνη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΚΝΕ.

«Συγκεκριμένα, παρότι ο Δήμος Παύλου Μελά και το Ταμείο Εθνικής Άμυνας έχουν παραχωρήσει τον χώρο του πρώην στρατοπέδου για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, η Αστυνομική Διεύθυνση, ανακαλύπτοντας προφάσεις, ζητά να ανακληθεί η άδεια παραχώρησης, παρά το γεγονός ότι το Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο εδώ και χρόνια» σημειώνει η ΚΝΕ και επισημαίνει:

«Είναι φανερή η ενόχληση διάφορων μηχανισμών από την αγωνιστική δράση της ΚΝΕ και από τη μαζική συμμετοχή της νεολαίας στις εκδηλώσεις του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

«Ό,τι και να κάνουν, η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό! Ο λαός και η νεολαία της Θεσσαλονίκης θα αγκαλιάσουν γι’ άλλη μια φορά το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και θα βουλιάξουν το πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου και τις 3 μέρες του Φεστιβάλ, που κορυφώνεται το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου με τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση και ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα