Kendall Jenner: Έγινε ξανθιά και είναι σαν να “βγήκε” απευθείας από τα ‘90s

Διαβάζεται σε 2'
Κένταλ Τζένερ
Κένταλ Τζένερ 2024 Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Kendall Jenner τόλμησε μια τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και προκάλεσε φρενίτιδα στα social media.

Σε μία τεράστια αλλαγή προχώρησε στην εξωτερική της εμφάνιση η Κένταλ Τζένερ (Kendall Jenner), σπάζοντας και εκείνη το… κατεστημένο της οικογένειας Καρντάσιαν, αφού εκτός από την Κλόε όλες οι υπόλοιπες είναι μελαχρινές.

Το 28χρονο top model αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά σκούρα μαλλιά της για ένα ξανθό χρώμα προκαλώντας σοκ στην κοινότητα της μόδας όταν μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες με το νέο της look.

blonded“, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram, με τους θαυμαστές της αλλά και τις αδερφές και τους Α-list φίλους της να την αποθεώνουν.

Για το ξανθό της look η Τζένερ αφέθηκε στα χέρια της hair colorist των διασήμων, Jenna Perry και της κομμώτριας Jessica Gillin, με την πρώτη να αναφέρει μιλώντας στη Vogue πως “μου πήρε δύο ημέρες για να πετύχω αυτή την υπέροχη απόχρωση του χρυσαφένιου ξανθού”.

Η Perry πρόσθεσε ότι η Τζένερ ήταν “πραγματικά εμπνευσμένη” από τη “δεκαετία του ’90 και την Caroline [sic] Bessette-Kennedy“, αναφερόμενη στην εκλιπούσα σύζυγο του John F. Kennedy Jr.

Λίγες ημέρες πριν από τη μεταμόρφωσή της, η Τζένερ εθεάθη στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας, όπου παρακολούθησε μία από τις επιδείξεις ρούχων στο Μουσείο Guggenheim.

Η ανάρτηση της Κένταλ Τζένερ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα