Kate Moss: Στο νοσοκομείο η αδερφή της Lottie, από υπερβολική δόση Ozempic

Διαβάζεται σε 2'
Η Lottie Moss
Η Lottie Moss Vianney Le Caer/AP Photo

Την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της αποκάλυψε η 26χρονη αδερφή της Kate Moss, αναφέροντας ότι νοσηλεύτηκε μετά από υπερβολική δόση φαρμάκου που προκαλεί επιληπτική κρίση.

Μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε η αδερφή της Κέιτ Μος (Kate Moss), Λότι (Lottie), με την ίδια να αποκαλύπτει τι τής συνέβει και την οδήγησε εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του podcast της με τίτλο “Dream On”, η Λότι Μός αποκάλυψε πως νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με επιληπτική κρίση μετά από υπερβολική δόση Ozempic.

“Ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα ποτέ, οπότε αυτό είναι μια προειδοποίηση προς όλους: Σας παρακαλώ, αν σκέφτεστε να το κάνετε, μην το πάρετε. Όπως, δεν αξίζει τον κόπο”, δήλωσε το 26χρονο μοντέλο.

Η Λότι εξήγησε ότι δοκίμασε το αντιδιαβητικό φάρμακο, το οποίο έχει γίνει δημοφιλές στο Χόλιγουντ για την απώλεια βάρους, πριν από μερικούς μήνες, όταν δεν αισθανόταν ευτυχισμένη με την εικόνα της και παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση του συγκεκριμένου φαρμάκου για δύο εβδομάδες.

Ωστόσο, αργότερα έμαθε ότι λάμβανε δόσεις σχεδόν διπλάσιες από τη συνιστώμενη δόση για ένα άτομο του δικού της βάρους.

Η λανθασμένη ποσότητα, όπως είπε, την έκανε να αρρωστήσει “τόσο πολύ”, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στα επείγοντα και να νοσηλευτεί για δύο ημέρες.

“Μόλις μπήκα στο δωμάτιο όπου με είδε μια άλλη νοσοκόμα, έπαθα κυριολεκτικά μια κρίση από την αφυδάτωση που είχα, η οποία ειλικρινά ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου”, εξομολογήθηκε το μοντέλο. Η Λότι θυμήθηκε ότι ένιωσε το πρόσωπό της να “σφίγγεται” και “όλο της το σώμα να [είναι] σφιγμένο. Τα χέρια σου σφίγγονται και δεν μπορείς να τα κουνήσεις και νιώθεις ότι θα σπάσεις το χέρι σου. Ήταν ειλικρινά φρικτό”.

Η Λότι, η οποία έχει μιλήσει για τη μάχη της με τους εθισμούς, παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να γνώριζε τα ψιλά γράμματα σχετικά με το φάρμακο πριν το λάβει, επειδή κατέληξε να είναι “η χειρότερη απόφαση” που πήρε ποτέ.

Προτιμώ να πεθάνω οποιαδήποτε μέρα παρά να το ξανακάνω“, είπε μεταξύ άλλων στους ακροατές της, αποκαλύπτοντας ότι άρχισε να παίρνει το συγκεκριμένο φάρμακο όταν ζύγιζε περίπου 59 κιλά και σε λιγότερο από δύο εβδομάδες έπεσε στα 53.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα