O πασίγνωστος πατέρας της πρωταγωνίστριας του Perfect Couple

Διαβάζεται σε 3'
O πασίγνωστος πατέρας της πρωταγωνίστριας του Perfect Couple
Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γνωρίζετε τον πατέρα της Ιβ Χιούσον του Perfect Couple. Invision/AP Scott A Garfitt

Η Ιβ Χιούσον έχει ενεργό ρόλο στις απρόβλεπτες εξελίξεις του Perfect Couple, της νέας επιτυχίας του Netflix. Ο πατέρας της είναι γνωστός τοις πάσι.

To Perfect Couple είναι το τελευταίο παγκόσμιο hit του Netflix, με τους Νικόλ Κίντμαν και Λίεβ Σπράιμπερ να υποδύονται το τελικά, όχι και τόσο τέλειο ζευγάρι των πολλών μυστικών.

Η Ιβ Χιούσον (Eve Hewson) παίζει την σύντροφο του δεύτερου -εκ των τριών- γιου του «τέλειου ζευγαριού» που έχει ενεργό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Η 33χρονη ηθοποιός είναι κόρη ενός πασίγνωστου, σε όλον τον κόσμο, ροκ σταρ: του Bono!

Το πλήρες όνομα του Ιρλανδού frontman των U2 είναι Πολ Ντέιβιντ Χιούσον και η Ιβ είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με την σύζυγο του, Άλι -με την οποία γνωρίστηκαν στην ηλικία των 12 ετών. Δέκα χρόνια μετά παντρεύτηκαν και ακολούθως καλωσόρισαν στην οικογένεια τους

  • την 35χρονη σήμερα Τζόρνταν (έχει πτυχίο πολιτικών επιστημών και μάστερ στη δημιουργική γραφή, ενώ έχει ιδρύσει την Speakable που ασχολείται με τον κοινωνικό ακτιβισμό),
  • την 33χρονη Ιβ (σπούδασε υποκριτική στο New York University)
  • τον 25 χρονο Ελάιτζα (είναι ο frontman της ιρλανδικής μπάντας Inhaler) και
  • τον 23χρονο Τζον (εν αντιθέσει με τα αδέλφια του, δεν εμφανίζεται συχνά στα φώτα της δημοσιότητας και η σελίδα του στο Instagram είναι ιδιωτική).

Σε συνέντευξη του στην Oprah, ο Bono έχει πει πως αρχικά ήταν διστακτικός ως προς το να γίνει πατέρας ενώ γύριζε τον κόσμο με τους U2.

«Φοβόμουν όλες αυτές τις ευθύνες και ότι θα τα κάνω θάλασσα. Έπειτα από μια συζήτηση που είχα με την Άλι καθησύχασα. Μου εξήγησε ότι η συμβατική ζωή δεν είναι η μόνη οδός προς την πατρότητα και πως οι άνθρωποι που ζουν στη φαντασία τους, μπορούν επίσης να ζουν στον πραγματικό κόσμο -των συναντήσεων στο σχολείο με τους δασκάλους και των γενεθλίων. Ένα μήνα αργότερα η Άλι ήταν έγκυος».

Η Τζόρνταν γεννήθηκε ανήμερα των 29ων γενεθλίων του Bono.

Ο Bono είπε και ότι δεν ήταν ποτέ μακριά από τη σύζυγο και τα παιδιά του για διάστημα μεγαλύτερο των τριών εβδομάδων, όπως και ότι η σύζυγος του είναι ο λόγος που η οικογένεια είναι δεμένη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα