Theodora Krini

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Πάνω από 10 νέες ελληνικές σειρές μυθοπλασίας κάνουν πρεμιέρα αυτή την τηλεοπτική σεζόν. Τι έρχεται στη μικρή οθόνη.

Για άλλη μια χρονιά, η ελληνική μυθοπλασία ανθίζει και προσφέρει στους τηλεθεατές μια ποικιλία νέων σειρών, που εκτείνονται σε μια μεγάλη γκάμα ειδών. Η φετινή τηλεοπτική σεζόν περιλαμβάνει πάνω από 10 καινούργιες παραγωγές, από σύγχρονες κωμωδίες και δράματα εποχής, μέχρι μεταφυσικές και αστυνομικές σειρές.

Την ίδια στιγμή, ελληνικές σειρές που αγαπήθηκαν την προηγούμενη σεζόν, επανέρχονται δυναμικά με νέους κύκλους, συνεχίζοντας τις ενδιαφέρουσες ιστορίες τους.

Η ελληνική μυθοπλασία έχει φέτος την τιμητική της στο MEGA, τον ΑΝΤ1, την ΕΡΤ, τον ALPHA και το STAR, με τον ΣΚΑΙ να μην επιλέγει φέτος να επενδύσει σε αυτό το κομμάτι και να προτιμά τα ριάλιτι.

Στις καινούργιες σειρές που κάνουν πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο, θα δούμε πρωτότυπες ιστορίες να ξετυλίγονται μπροστά μας στη μικρή οθόνη, ξένα φορμάτ να προσαρμόζονται στα ελληνικά δεδομένα και έντονο το crime στοιχείο σε αρκετά από τα νέα projects. Όλες, πάντως, οι παραγωγές, περιλαμβάνουν μια πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, παλαιότερων και νεότερων, που αναμένεται να μας καθηλώσουν με τις ερμηνείες τους.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Αρχελάου 5, ΕΡΤ

Η νεανική κωμική σειρά “Αρχελάου 5” μάς δίνει ραντεβού καθημερινά στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι. Μια σύγχρονη κωμωδία με έξυπνο χιούμορ, πολυδιάστατους χαρακτήρες και φρέσκια σκηνοθετική ματιά.

Οι χαρακτήρες, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, θα γεμίσουν με φρέσκο αέρα και χαμόγελα τα σπίτια μας. Μεγάλοι έρωτες, ισχυρές φιλίες, προδοσίες, τσακωμοί και πολλές ακόμα απρόσμενες εξελίξεις θα διαταράξουν τη ζωή πολλών διαφορετικών ανθρώπων που ήρθαν κοντά με αφορμή ένα μπαρ στην Αρχελάου 5. Ένα μπαρ που, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, θα συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα και να αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Εβελίνα Παπούλια, Γεράσιμος Γεννατάς, Ναταλία Δραγούμη (Νάντια), Νατάσσα Εξηνταβελώνη, Άλκηστις Ζιρώ, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιάννης Καράμπαμπας, Χρήστος Κοντογεώργης, Χάρης Χιώτης, Μαίρη Σταυρακέλλη, Δημήτρης Πιατάς, Σαμουήλ Ακινόλα, Γιάννης Διακάκης, Μυρτώ Γκόνη, Λυγερή Μητροπούλου, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δανάη Μικέδη Προδρόμου, James Rodi και πολλοί άλλοι ηθοποιοί σε guest ρόλους.

Παίζεται ήδη: Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00. Αμέσως μετά στο ERTFLIX.

Grand Hotel, ΑΝΤ1

Το “Grand Hotel” ανοίγει τις πόρτες του σε απαγορευμένους έρωτες, ανομολόγητα πάθη και αναπάντεχα εγκλήματα. Στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, θύματα και θύτες μπλέκονται σε έναν κυκεώνα ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος…

Η ιστορία ξεκινά με την εξαφάνιση μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς. Ο τολμηρός αδερφός της εισβάλλει στο ξενοδοχείο, παριστάνοντας τον σερβιτόρο, και ξεκινάει μία έρευνα που θα αποδειχθεί απειλητική ακόμη και για τη ζωή του… Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει την αλήθεια, θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου…

Πρωταγωνιστούν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Κουκουράκης, Καλλιόπη Χάσκα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση, Λάμπρος Κωνσταντέας, Στάθης Κόικας, Αντιγόνη Φρυδά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Αλέξανδρος Βάρθης, Γεωργία Κουβαράκη, Μιχάλης Συριόπουλος, Νικόλαος Νίκας, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Περικλής Σιούντας, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Τάσος Τσούκαλης, Γιάννης Ζαφείρης, Ευγενία Κάρνου, Φώτης Καραλής, Μάνος Γερωνυμάκης, Βασίλης Βλάχος, Στυλιανή Κλείδωνα και η Ίλια Λαμπρίδου.

Πρεμιέρα: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00.
Θα προβάλλεται: Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Άγιος Έρωτας, ALPHA

“Άγιος Έρωτας”, η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής που έρχεται στον Alpha και θα γίνει – μετά τον “Σασμό” – η νέα μας συνήθεια. Μια δυνατή ιστορία αγάπης που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, και ένα all star cast που υπόσχεται δυνατές ερμηνείες.

Η άφιξη ενός νεαρού ιερέα και καθηγητή θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη. Εκτός από ομορφιά και γοητεία, κρύβει και μυστικά. Δεν επέλεξε τυχαία να βρεθεί σε αυτό το μέρος. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του. Κάποια είναι πιο έντονα. Βλέμματα παθιασμένα, άλλοτε γεμάτα μίσος, άλλοτε γεμάτα έρωτα. Παράνομες συναντήσεις, απαγορευμένα φιλιά, μυστικά, ίντριγκες, έρωτες, δολοφονίες. Οργή, ξέσπασμα, μίσος. Και τέλος μια προσευχή, μια ικεσία και δυο φράσεις: «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει». Πολλές ιστορίες ανοίγουν και πολλά ερωτηματικά ζητούν απαντήσεις. Τι γυρεύει σε αυτό τον τόπο ο ιερέας; Για ποια ‘δικαίωση’ μιλά και ποιες δοκιμασίες τον περιμένουν; Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του;

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ελευθερία Πάλλα, Ηλίας Βαλάσης, Μιχάλης Πανάδης, Ιφιγένεια Καραμήτρου.

Πρεμιέρα: Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00, διπλό επεισόδιο και Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Διάφανη Αγάπη, ALPHA

Η νέα αισθηματική σειρά μυστηρίου έρχεται στον Alpha. Μια δολοφονία, ζωές διαλυμένες, πόνος, θλίψη και μια γυναίκα μόνη σε κίνδυνο. Ένα όραμα, μια πόρτα που κλείνει χωρίς να την διαβεί… Μοιρασμένο ανάμεσα στην πραγματικότητα και την επιθυμία… Γιατί το μόνο που πήρε μαζί του είναι η αγάπη…

Βρισκόμαστε στην ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου όπου εκεί κείτονται δυο πτώματα με τα όπλα δίπλα τους. Φαίνεται ότι έχουν πυροβολήσει ο ένας τον άλλο. Ο αστυνόμος Στέφανος Λεοντής διασχίζει τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ κανείς δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία του. Οι συνάδελφοί του, ο Σπύρος, ο Χάρης, η Στέλλα , και ο διευθυντής του τμήματος, Νίκος Ραγκούσης, κινούνται στο χώρο σαν να μην είναι εκείνος εκεί.

Αυτή η υπόθεση είναι διαφορετική από τις άλλες. Γιατί αυτή είναι η δική του δολοφονία…

Πρωταγωνιστούν: Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Μέγκι Σούλι, Νίκος Ψαρράς, Μιχάλης Σαράντης, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Μιχάλης Οικονόμου, Άννα Μάσχα, Γιώργος Νούσης, Δημήτρης Αριανούτσος, Θοδωρής Αντωνιάδης, Θεόβη Στύλλου, Μπάμπης Χατζηδάκης, Θεοδώρα Σιάρκου, Ισίδωρος Σταμούλης, Σίμος Κακάλας, Μάρω Παπαδοπούλου, Ευτυχία Μελή, Δαβίδ Μαλτέζε, Νεφέλη Μαϊστράλη, Αντιγόνη Αλικάκου, Ιζαμπέλλα Φούλοπ, Γωγώ Παπαϊωάννου, Μάιρα Γραβάνη, Γιώργος Ρούφας, Μάνος Τσούτης, Βασίλης Ζαϊφίδης, Θανάσης Ζερίτης, κ.ά.

Πρεμιέρα: Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Ο Τιμωρός, ALPHA

Έρωτας, προδοσία, εκδίκηση: “Ο Τιμωρός”, μια πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες έρχεται στον Alpha.

Ο Μάρκος, ο Αλέξης και η Έλλη συνδέονται μεταξύ τους με σχέσεις εξουσίας, δύναμης, αλληλεξάρτησης και … εκδίκησης! Οι ισορροπίες μεταξύ τους αλλάζουν κάθε στιγμή και μεταβάλλονται, ανάλογα με τα μυστικά και τις αποκαλύψεις, τα παιχνίδια εξουσίας και τα δυνατά συναισθήματα. Και κάπου εκεί, οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι ακόμη μία φορά, αυτή τη φορά για την καρδιά της ίδιας γυναίκας, της Έλλης, του παιδικού τους έρωτα, που ο Αλέξης «έκλεψε» με δόλο από το Μάρκο, μαζί με όλη του τη ζωή. Τι θα κάνει η Έλλη; Θα ξυπνήσει ο έρωτάς της για τον Μάρκο μετά από 20 χρόνια;

Ο Μάρκος επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων τον έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Γιώτα Αργυροπούλου, Νίκος Γκέλια, Εριέττα Μανούρη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης, Ελεάνα Στραβοδήμου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Χάνου, Αννυ Λούλου, Εύρη Σωφρονιάδου, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Κώστας Μπάρας, Σταύρος Καλλιγάς, Γιώτα Φέστα, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Αλέξανδρος Σταύρου, Δημήτρης Κίτσος, Κώστας Νικούλι, Ελίζα Σκολίδη, Πάρις Σκαρτσολιάς.

Πρεμιέρα: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00, διπλό επεισόδιο.

Ταμπού, MEGA

Ο αινιγματικός κόσμος της νέας σειράς του MEGA, “Ταμπού, αναμένεται να αποκαλυφθεί στη μικρή οθόνη το φθινόπωρο. Αγαπημένοι πρωταγωνιστές και νέα πρόσωπα πλαισιώνουν τη νέα πρόταση μυθοπλασίας της τριάδας των επιτυχιών – Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου.

Η αποκάλυψη του πτώματος μιας γυναίκας θα είναι μόνο η απαρχή ενός ντόμινο που θα φέρει τους ήρωες αντιμέτωπους με το ένοχο παρελθόν, αλλά και το δίλημμα της συγκάλυψης. Θα καταφέρει ένας παθιασμένος έρωτας να ταράξει τα ήρεμα νερά της λίμνης Παμβώτιδας; Ποιο κόστος είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν οι ήρωες της σειράς “Ταμπού” με αντάλλαγμα μια στιγμή ευτυχίας;

Πρωταγωνιστούν: Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής, Μυρτώ Αλικάκη, Γιωργής Τσαμπουράκης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Χριστόδουλος Μαρτάς, Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού, Μάριος Μαριόλος, Μαρίλια Μητρούση, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζατριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα, Αθηνά Ροδίτου.

Πρεμιέρα: Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 22:50.

Έχω Παιδιά, MEGA

Η ξεκαρδιστική κωμωδία “Έχω παιδιά” έρχεται το φθινόπωρο στη μικρή οθόνη για να φωτίσει έναν κόσμο αστείων και απρόβλεπτων καταστάσεων.

Πώς είναι να μεγαλώνεις παιδιά στην Αθήνα του 2024; Υπάρχει εγχειρίδιο καλού γονιού; Η Σάρα και ο Μιχάλης “Έχουν παιδιά” και πλέον η ζωή τους ως ζευγάρι βρίσκεται σε… άλλη διάσταση. Η καθημερινότητα τους προσγειώνεται από το ροζ συννεφάκι σε μια ξεκαρδιστική «συνωμοσία», όπου η καθημερινή ρουτίνα γίνεται περιπέτεια. Το περιβάλλον του ζευγαριού προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και όλα μαζί φτιάχνουν τη ζωή «με παιδιά». Μια ζωή γεμάτη απρόοπτα, εκρηκτικές καταστάσεις και πολύ γέλιο. Η κωμωδία θα καταρρίψει τους μύθους του υποδειγματικού γονέα, ιδανικού συζύγου, επιτυχημένης καριέρας και τέλειας οικογένειας.

Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης, Μπέσσυ Μάλφα, Ερρίκος Λίτσης, Αμαρυλλίς Καπίρη, Κωνσταντίνος Κουρογένης – Κολτσής, Νικόλας Αλαφάκης.

Πρεμιέρα: Φθινόπωρο, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, ALPHA

Είκοσι τρία χρόνια μετά την ταινία «Το Κλάμα Βγήκε Από Τον Παράδεισο», αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο, έρχεται «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» μια σάτιρα, φόρος τιμής στις μεγαλύτερες επιτυχίες της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης, μέσα από την κωμική ματιά του δίδυμου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα.

Πελοπόννησος, σήμερα. Ανάμεσα σε δύο χωριά, την Άνω και Κάτω Παπαριά εξελίσσεται μία ιστορία αγάπης Ρωμαίου και Ιουλιέτας… από εκεί και πέρα, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο! Αδίστακτοι επιχειρηματίες, διαπλοκή, οικογενειακή αλλοτρίωση, επαγγελματίες δολοφόνοι, εκβιασμοί, απαγωγές και κάθε είδους πιθανή και απίθανη ανατροπή θα συμβεί σε αυτή τη σειρά. Ας είναι καλά το “Τζέλα Δ” και τα φουγάρα του, γιατί μπορεί ο αδέκαστος δικηγόρος Στέφανος Μπάρας να συνταξιοδοτήθηκε εις τας Αθήνας, αλλά η κατάρα της Τζέλας θα παραμείνει εις τους αιώνας.

Με ένα all-star cast ηθοποιών, σε ένα all-dream σκηνικό, αλμοδοβαρικά, υπέρλαμπρα ρούχα και εμβληματικό μακιγιάζ, θα απολαύσουμε την στροφή της τηλεόρασης από το γκλάμουρους βλαχομπαρόκ στην ελληνική ύπαιθρο και θα γελάσουμε με γαργαλιστικές ατάκες που όλοι έχουμε λατρέψει.

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Joyce Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης, Γιάννα Ζιάννη, Αντώνης Καλομοιράκης, Ηλιάνα Καλυμνάκη, Παναγιώτης Καρμάτης, Ιωάννα Κολονέλου, Σπύρος Κυριάκος, Πηνελόπη Μαλούση, Θάνος Μπίρκος, Ίρις Πανταζάρα, Μαριαλένα Ροζάκη.

Πρεμιέρα: Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00, διπλό επεισόδιο.

Το Δίχτυ, ΕΡΤ

Μια συγκλονιστική σειρά με τη σκηνοθετική ματιά του Μανούσου Μανουσάκη έρχεται το φθινόπωρο στην ΕΡΤ. Πρόκειται για «Το δίχτυ», τη νέα κοινωνική-αστυνομική σειρά της δημόσιας Τηλεόρασης που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας.

«Το δίχτυ», αποτελείται από έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες (διάρκειας 80 λεπτών η καθεμία). Στο επίκεντρο βρίσκεται μία επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών και ειδικού ενδιαφέροντος υποθέσεων.

Η σειρά ακολουθεί τους ήρωες κάθε ιστορίας στις παρυφές του «μαύρου» και του «άσπρου», τους βλέπει να γίνονται έρμαια των παθών τους, όπου θύματα και θύτες έρχονται αντιμέτωποι με καταστάσεις μεγαλύτερες από το μέγεθός τους. Οι αστυνομικοί εμπλέκονται συναισθηματικά στις υποθέσεις που αναλαμβάνουν, κινδυνεύουν, κρίνουν και κρίνονται, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική κοινωνία.

Πρωταγωνιστούν: Θοδωρής Αθερίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ορέστης Τζιόβας, Φιόνα Γεωργιάδη, Κατερίνα Κρανίδη, Σπύρος Μαραγκουδάκης, Πέρης Μιχαηλίδης, Άγγελος Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Μούκανος, Ειρήνη Βακάκη, Αναστασία Γαλερού Βλάσση, Βαγγέλης Ψωμάς, Σωτήρης Τσακομίδης, Θάνος Τσακαλίδης, Γεράσιμος Σοφιανός, Αραξιάνα Αβακιάν, Σίμος Τζίτζης.

Πρεμιέρα: Φθινόπωρο. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Η Μαρία που έγινε Κάλλας, ΕΡΤ

Η κοινωνική βιογραφική σειρά 10 επεισοδίων καταγράφει με διεισδυτική ματιά τη μεταμόρφωση της νεαρής Μαρίας Κάλλας από ασχημόπαπο στη μεγαλύτερη ντίβα όλων των εποχών, την περίοδο της Κατοχής, στην Αθήνα.

Παρακολουθούμε τη Μαρία μέσα από τη σχέση της με τα βασικά πρόσωπα της νεανικής ζωής της: τη μητέρα της, την Ισπανίδα δασκάλα της, τον βαρύτονο εραστή της, την πιανίστρια αδελφή της, τον Γερμανό μαέστρο. Όμως, καθένας από αυτούς, εντυπωσιασμένος από το ταλέντο της, έχει άλλα σχέδια για τη Μαρία.

Μ’ ένα ταξίδι ανάμεσα στην αγάπη και την αιωνιότητα, η Μαρία ψάχνει κάποιον που θα την αγαπήσει γι’ αυτό που είναι, χωρίς όρους ή απαιτήσεις. Η έλλειψη αγάπης αποτελεί την κινητήρια δύναμη, ώστε να αναπτύξει το ταλέντο της και να καλλιεργήσει τη μοναδική φωνή της, που αποτελεί σημείο αναφοράς και ορόσημο για την όπερα παγκοσμίως.

Πρωταγωνιστούν: Κλεοπάτρα Ελευθεριάδου, Ελένη Ράντου, Ρένια Λουιζίδου, Demy, Αργύρης Πανταζάρας, Μάξιμος Μουμούρης.

Πρεμιέρα: Φθινόπωρο, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Μαύροι Πίνακες, STAR

Η ανατρεπτική αστυνομική σειρά μυστηρίου, που θα καθηλώσει, έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Star.

Μία νεαρή μαθήτρια, άγρια δολοφονημένη. Μία επαρχιακή πόλη, γεμάτη μυστικά και ψέματα. Ένας αδίστακτος δολοφόνος, ο οποίος χρησιμοποιεί ένα ανατριχιαστικό μοτίβο. Ένας αγώνας δρόμου να συλληφθεί, πριν χτυπήσει ξανά…

Οι Λεύκες, μία μικρή κωμόπολη στην ελληνική επαρχία, συγκλονίζονται από τη δολοφονία μίας έφηβης μαθήτριας. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα ζητά ενισχύσεις από την Αθήνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο φονιάς. Σύντομα, διαπιστώνουν ότι πρόκειται για έναν κατά συρροή δολοφόνο, ο οποίος χρησιμοποιεί στα εγκλήματά του μοτίβα από τους περίφημους «Μαύρους Πίνακες» του Φρανσίσκο Γκόγια. Η έρευνα θα αποκαλύψει μία εφιαλτική αλήθεια, που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί…

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Γκουλιώνη, Σοφία Κόκκαλη, Αντίνοος Αλμπάνης, Δημήτρης Κίτσος, Iωάννης Παπαζήσης, Λένα Παπαληγούρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Ελένη Βεργέτη, Σωτήρης Χατζάκης, Μελέτης Γεωργιάδης και η κυρία Όλγα Πολίτου, Μιχάλης Βαλάσογλου, Ανδρέας Κοντόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Σοφία Καζαντζιάν, Μάριος Ιορδάνου, Γιάννης Παπαδόπουλος, Εύα Σαμιώτη, Ευδοκία Μιμιλίδη, Ειρήνη Αγγελοπούλου, Άδωνις Χατζής.

Πρεμιέρα: Φθινόπωρο. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά, ΑΝΤ1

Η νέα σειρά “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά”, που έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1, αναμένεται να καθηλώσει το κοινό. Πρόκειται το prequel της ιστορίας που “μάγεψε” πέρυσι τους τηλεθεατές.

Μέσα από τη στοά του χρόνου, ένα ταξίδι αρχίζει με αφετηρία το 1710… Η Μάνη ζει κάτω από την κυριαρχία των Ενετών. Ο Ενετός διοικητής της περιοχής Σίλβιο Εσπόζιτο με τη γυναίκα του Ρενάτα μένουν στον πύργο των Λασκαραίων, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και την αποδοχή της τοπικής κοινωνίας. Η άφιξη του ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της συζύγου του Πανδώρας θα ξεσκεπάσει το παρελθόν και όλα τα ανομολόγητα πάθη. Η μυστηριώδης Λεώνη, μια πλανόδια ηθοποιός, θα δείξει σε όλους το μονοπάτι που κρύβει μέσα του μόνο σκοτάδι. Ματαιωμένοι έρωτες, σχέδια διεκδίκησης και εξουσίας, κοινωνικές αναταραχές και μεταφυσικές αναζητήσεις θα δημιουργήσουν πιστούς συμμάχους και σκληρούς εχθρούς. Μια ραγισμένη καρδιά θα καεί από την ίδια της τη φλόγα…

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Μελέτη Ηλία, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρο Τσεκούρα, Γιώργο Παπαγεωργίου, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Έλενα Σαλαμπάση, Γιάννη Ποιμενίδη, Εριφύλη Κιτζόγλου, Κωνσταντίνο Γεωργαλή, Αλέξανδρο Πιεχόβιακ, Ελένη Σακκά, Ελευθερία Κοντογεώργη και τον Αλέξη Βιδαλάκη.

Πρεμιέρα: Τον Οκτώβριο.

VIΠ – Καλά Γεράματα, ΑΝΤ1

Η νέα κωμωδία “VIΠ – ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ” διαδραματίζεται στο πολυτελές γηροκομείο Buona Mattina, όπου οι φροντιστές είναι φίλοι µε τους φιλοξενούμενους και η καθημερινότητα όλων είναι αναμφισβήτητα διαφορετική και ξεκαρδιστικά απολαυστική!

O πολυτελής αυτός παράδεισος για τους απόμαχους της… καλής ζωής, είναι ένα διαφορετικό all-inclusive resort µε πιεσόµετρα, χάπια, ΠΙ, πολύχρωμα κοκτέιλ by the pool και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και γέλιου. Ελάτε στο VΙΠ και… γεράστε άφοβα!

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Χαλκιάς, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Κώστας Καζάκας, Μαρία Πετεβή, Άννα Κουτσαφτίκη, Σταύρος Τσουμάνης, Πάρις Θωμόπουλος, Μαρία Μοσχούρη, Idra Kayne, Αλέξανδρος Σιάτρας, Αλέξανδρος Τωμαδάκης, Λυδία Φωτοπούλου, Χριστίνα Τσάφου, Ελένη Κρίτα.

Πρεμιέρα: Τον Οκτώβριο.

ΟΙ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ

Γη της Ελιάς, MEGA

Η δραματική σειρά του MEGA, “Η γη της ελιάς”, επιστρέφει. Η μεγάλη επιτυχία των Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου έρχεται με ιστορίες που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η ζωή των ηρώων παλεύει να μπει σε κανονικότητα, ωστόσο νέα πρόσωπα έρχονται να ταράξουν τα νερά. Ανατρεπτικές καταστάσεις παρασύρουν τη μικρή κοινωνία της Μάνης στη δίνη του πάθους, τροφοδοτούν το μίσος και ανακατεύουν εκ νέου την τράπουλα.

Η συνέχεια της ιστορίας… Η φωτιά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση. Ο εμπρησμός στοιχίζει τη ζωή ενός ανθρώπου. Μια μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία ανοίγει για τους Βρεττάκους στην Αθήνα. Η απόσταση, όμως, δημιουργεί δυσαρέσκεια και κλονίζει τον ισχυρό δεσμό του Μάνου με τη Μαρίνα. Ο πολυπόθητος γάμος της Ιουλίας και του Στάθη είναι πλέον γεγονός. Η επιστροφή της Αντιγόνης έρχεται για να ανατρέψει τις ισορροπίες. Ο πατήρ Τιμόθεος φτάνει στην Αρεόπολη και, με θλίψη, διαπιστώνει πως το ποίμνιό του είναι επιρρεπές στις αμαρτίες. Η επεισοδιακή άφιξη του Μιχάλη Χατζή, του νέου διευθυντή των ελαιώνων, φέρνει στην επιφάνεια το βεβαρημένο παρελθόν που μοιράζεται με τον Δημοσθένη.

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Στέφανος Μιχαήλ, Χριστιάνα Αρτεμίου, Απόστολος Γκλέτσος, η μικρή Κλειώ, Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλα Φυρογένη, Κούλλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Άντζελα Γκερέκου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Λυδία Κονιόρδου, Μάρω Κοντού.

Πρεμιέρα: Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Ο Γιατρός, ALPHA

Η δεύτερη σεζόν θα μας συνεπάρει αφηγούμενη τη μεγάλη νέα αρχή που περιμένει το Γιατρό και τους συναδέλφους του, οι οποίοι αφήνουν πίσω τους την κρίσιμη περίοδο της έκτακτης υγειονομικής ανάγκης που δημιούργησε ο Covid-19. Η δεύτερη σεζόν μιλάει για την ελπίδα και την εμπειρία της ασθένειας ως μια δεύτερη ευκαιρία, εστιάζοντας στην επιστροφή στην κανονικότητα μετά το τέλος της πανδημίας. Ο Αντρέας και οι συνάδελφοί του, αφού βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πολέμου κατά του Covid, αρχίζουν να φροντίζουν ξανά με ενσυναίσθηση τους ασθενείς που τους εμπιστεύονται στην αναζήτηση διάγνωσης και θεραπείας.

Καθένας από τους πρωταγωνιστές πρέπει να ξεκινήσει μια νέα ζωή, αφού η συνθήκη του covid έφερε απώλειες και νέα δεδομένα. Στη μεγάλη περιπέτεια της επιστροφής στην κανονικότητα, αυτό που διακυβεύεται δεν είναι πλέον μόνο το μέλλον του Doc, όπως στην πρώτη σεζόν, αλλά το μέλλον ολόκληρου του τμήματος, αφού απειλείται η ίδια του η ύπαρξη.

Πρωταγωνιστούν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάλεια Ματίκα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννης Παπαζήσης, Θάνος Λέκκας, Αλέκος Συσσοβίτης, Παναγιώτης Εξαρχέας, Τζωρτζίνα Λιώση, Μαριάννα Κιμούλη, Χρήστος Ζαν Μπατίστ, Αλέξανδρος Κωχ, Εφη Κάντζα, Έλενα Μεγγρέλη, Ηλέκτρα Μπαρούτα.

Πρεμιέρα: Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00, διπλό επεισόδιο.

Η Παραλία, ΕΡΤ

Η αγαπημένη δραματική σειρά “Η παραλία” που αγαπήθηκε από το κοινό για τις δυνατές ιστορίες και τους πολύπλευρους χαρακτήρες, επιστρέφει στην ΕΡΤ1, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της γεμάτη ίντριγκες, συγκινήσεις και εκπλήξεις.

Η δεύτερη σεζόν μάς μεταφέρει στην Κρήτη του 1975, σε μια εποχή όπου η Ελλάδα αφήνει σιγά σιγά πίσω της το σκοτάδι της χούντας και η Δημοκρατία παλεύει να βρει τα πατήματά της στο ανασυγκροτημένο ελληνικό κράτος. Στους λαξευμένους βράχους των Ματάλων, παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνυπάρχουν και αναζητούν την ταυτότητά τους μέσα σ’ έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Ταυτόχρονα, μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής έρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας ακόμα μια φορά να στοιχειώσει το παρόν. Μια ιστορία που όλοι λίγο έως πολύ ήξεραν, αλλά πολύ συνειδητά επέλεξαν να ξεχάσουν, και όσοι την έζησαν και επιβίωσαν, αργά ή γρήγορα, θα ζητήσουν εκδίκηση.

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Μοθωναίος, Μαρία Ναυπλιώτου, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Αλέξανδρος Λογοθέτης , Δημήτρης Κίτσος, Μπέτυ Λιβανού, Γιώργος Νινιός, Μαίρη Μηνά, Νικόλας Παπαγιάννης , Ευσταθία Τσαπαρέλη, Αλέξανδρος Μούκανος , Κατερίνα Λυπηρίδου, Γωγώ Καρτσάνα, Τάκης Σακελλαρίου, Μαρία Μπαγανά, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Αναστασία Γερωνυμάκη, Άντριαν Φρίλινγκ, Νικόλας Παπαϊωάννου, Νίκος Καραγεώργης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ξένια Ντάνια, Ελεάνα Στραβοδήμου, Γιώργος Σαββίδης, Αφροδίτη Λιάντου, Αλεξία Καλτσίκη, Κώστας Κάππας, Χρήστος Κραγιόπουλος, Ντένια Στασινοπούλου, Σύρμω Κεκέ, Ειρήνη Γιώτη, Ανδριάνα Σαράντη, Ευθαλία Παπακώστα, Άλκης Μπακογιάννης.

Παίζεται ήδη: Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00. Αμέσως μετά στο ERTFLIX.

Ηλέκτρα, ΕΡΤ

Το ερωτικό δράμα εποχής “Ηλέκτρα” επιστρέφει στην ΕΡΤ1 με καινούργια επεισόδια γεμάτα ανατροπές, ανομολόγητους έρωτες και σκοτεινά μυστικά που έρχονται στο φως.

Το σκληρό φως του ήλιου φωτίζει το μικρό νησί της Αρσινόης. Ένοχα μυστικά, προδοσίες, εγκλήματα, έρχονται στο φως. Ο Σωτήρης, προδομένος από γυναίκα, πατέρα κι αδερφό, θα γίνει από θύμα θύτης. Οι επιλογές του σε αυτό το ταξίδι εκδίκησης θα τον οδηγήσουν στο μοιραίο τέλος. Ο Νικόλας, σ’ ένα ειρωνικό γύρισμα της μοίρας, θα γίνει από θύτης θύμα μιας αδίστακτης γυναίκας. Η Νέμεσις είναι εδώ για τον Νικόλα μα και για την Ηλέκτρα, που πρόδωσε τον Σωτήρη, αλλά και προδόθηκε από τον Παύλο. Ο αρραβώνας της κόρης της μαζί του θα είναι το μεγαλύτερο χτύπημα που έχει δεχτεί ποτέ στη ζωή της. Θα τ’ αντέξει; Ηλέκτρα, Σωτήρης, Παύλος, Νεφέλη και Νικόλας παλεύουν να ζήσουν, να λησμονήσουν, ν’ αγαπηθούν, να εκδικηθούν, να εξιλεωθούν. Στο τέλος, ποιος θα νικήσει, μα και ποιος θα διαλύσει;

Πρωταγωνιστούν: Έμιλυ Κολιανδρή, Αποστόλης Τότσικας, Τάσος Γιαννόπουλος, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιώργος Συμεωνίδης, Λουκία Παπαδάκη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Θανάσης Πατριαρχέας, Νεφέλη Κουρή, Ευαγγελία Μουμούρη , Δανάη Λουκάκη, Δρόσος Σκώτης, Ειρήνη Λαφαζάνη, Βίκτωρας Πέτσας, Όλγα Μιχαλοπούλου, Νεκτάρια Παναγιωτοπούλου, Εμμανουήλ Γεραπετρίτης, Άρης Αντωνόπουλος, Νίκος Ιωαννίδη, Χρήστος Γεωργαλής, Ιφιγένεια Πιερίδου , Αστέριος Κρικώνης, Φανή Καταβέλη, Παύλος Κουρτίδης, Ελένη Κούστα, Αλκιβιάδης Μαγγόνας, Ευγενία Καραμπεσίνη, Αλέξανδρος Βάρθης, Μάκης Αρβανιτάκης, Βασίλειος-Κυριάκος Αφεντούλης, Αιμιλιανός Σταματάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη , Ηλιάνα Μαυρομάτη (Αγνή Ντούτση), Σπύρος Σταμούλη.

Παίζεται ήδη: Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:45. Αμέσως μετά στο ERTFLIX.

IQ 160, STAR

Η σειρά που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή, επιστρέφει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων, στο νέο πρόγραμμα του Star.

Έχουν περάσει έξι μήνες, από τα δραματικά γεγονότα της Ιταλίας. Η Πηνελόπη, διαλυμένη από την προδοσία του πρώην άντρα της, εγκαταλείπει τον Αργύρη και το αστυνομικό σώμα και πιάνει πάλι δουλειά ως καθαρίστρια.
Φαίνεται, όμως, πως δεν μπορεί να μείνει μακριά ούτε από τα μυστήρια, ούτε από τους μπελάδες! Όταν η εργοδότριά της, τής εκμυστηρεύεται ότι κάποιος την απειλεί, εκείνη αναλαμβάνει δράση, αναζητώντας τον ένοχο, αλλά τα πράγματα, πηγαίνουν τελείως στραβά και η Πηνελόπη βρίσκεται κατηγορούμενη για… φόνο! Πώς θα καταφέρει η Μουρίκη να ξεμπλέξει χωρίς τον Καλατζή, στο πλευρό της;

Η αξιαγάπητη, ανατρεπτική Πηνελόπη και ο αυστηρός, τυπολάτρης Αργύρης, με την υπέροχη ομάδα τους αναλαμβάνουν δράση!

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Κουρής, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Ηλίας Μουλάς, Ελίζα Σκολίδη, Μαίρη Μηνά, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος, Τάσος Παλαντζίδης, Άλκης Παναγιωτίδης, Σωτήρης Δούβρης, Θανάσης Δόβρης, Αγγελίνα Μάρκου, Αριστοτέλης Μπολοβίνος, ο μικρός Φίλιππος Ελευθερόπουλος, η μικρή Μαρία Νεαμονίτη και η κυρία Νέλλη Γκίνη.

Πρεμιέρα: Φθινόπωρο. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

Αργότερα μέσα στη σεζόν αναμένονται οι τρίτοι κύκλοι των σειρών του MEGA “Famagusta” και “Maestro”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα