Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε ο πρώτος με πάνω από 1 δισ. followers στα social media

Διαβάζεται σε 2'
Κριστιάνο Ρονάλντο: Έγινε ο πρώτος με πάνω από 1 δισ. followers στα social media
Κριστιάνο Ρονάλντο AP PHOTO MATTHIAS SCHRADER

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία καθώς είναι πλέον ο πρώτος άνθρωπος που έσπασε το φράγμα του 1 δισεκατομμυρίων ακολούθων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μήνυμά του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βαδίζει προς το 40ο έτος της ηλικίας του (θα κλείσει τα 40 χρόνια ζωής στις 5 Φεβρουαρίου 1985), όμως αυτό δεν τον εμποδίζει να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να καταρρίπτει με εντυπωσιακό τρόπο το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Την περασμένη εβδομάδα, όπως γράφει το SPORT24, με το γκολ του στο Πορτογαλία – Κροατία για το Nations League, έγινε ο μοναδικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου με 900 επίσημα γκολ στην καριέρα του ενώ εδώ και λίγες ώρες μπορεί να καμαρώνει και για ένα ασύλληπτο επίτευγμα, διαδικτυακής φύσεως.

Όπως έγινε γνωστό και το κοινοποίησε και ο ίδιος, είναι πλέον ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε το 1 δισεκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που περιλαμβάνουν όχι μόνο τις διάσημες πλατφόρμες Facebook, Twitter, Instagram και Youtube αλλά και δημοφιλείς κινεζικές εφαρμογές.

“Γράψαμε ιστορία – 1 δισεκατομμύριο ακόλουθους! Αυτό είναι κάτι περισσότερο από έναν αριθμό, είναι μια απόδειξη του κοινού μας πάθους, ορμής και αγάπης για το παιχνίδι και όχι μόνο.

Από τους δρόμους στην Μαδέιρα μέχρι τις μεγαλύτερες πίστες στον κόσμο, έπαιζα πάντα για την οικογένειά μου και για εσάς, και τώρα 1 δισεκατομμύριο από εμάς είμαστε μαζί.

Ήσασταν μαζί μου σε κάθε βήμα της διαδρομής, στα εύκολα και στα δύσκολα, Αυτό το ταξίδι είναι το ταξίδι μας και μαζί, δείξαμε ότι δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορούμε να πετύχουμε.

Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα, για την υποστήριξή σας και που είστε μέρος της ζωής μου. Τα καλύτερα έρχονται, και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε, να κερδίζουμε και να γράφουμε ιστορία μαζί”, ήταν το μήνυμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στους λογαριασμούς του στα social media, με αφορμή το νέο ρεκόρ του.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ της Αλ Νασρ έχει 639 εκατομμύρια followers στο Instagram, 170 στο Facebook και 113 στο Twitter, ενώ το κανάλι που δημιούργησε στο Youtube έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 60 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα