Showrunners: Η σειρά που μας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσα από τα μονοθέσια αυτοκίνητα της Oracle Red Bull Racing

Διαβάζεται σε 5'
Showrunners: Η σειρά που μας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο μέσα από τα μονοθέσια αυτοκίνητα της Oracle Red Bull Racing

Η Oracle Red Bull Racing παρουσιάζει το Showrunners, μια σειρά αφιερωμένη στην ομάδα που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο

Έναν χρόνο μετά, όταν εδώ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη όλοι εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το φαντασμαγορικό Red Bull Showrun by Alumil, η Oracle Red Bull Racing παρουσιάζει το Showrunners, μια σειρά αφιερωμένη στην ομάδα που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και κρύβεται πίσω από κάθε φαντασμαγορικό stunt του Red Bull Showrun. 

Η Ομάδα Showrunners συνυπάρχει παράλληλα με την ομάδα της Formula 1 και είναι αφοσιωμένη στο να φέρει την εμπειρία των πραγματικών αυτοκινήτων F1 πιο κοντά στο ευρύ κοινό, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. 

Η παρουσιάστρια  Ίζι Χάμοντ, γίνεται το νεότερο μέλος της Ομάδας Showrunners, αναλαμβάνοντας να δώσει στους θεατές την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη δυναμική της ομάδας και να δουν τι συμβαίνει στα παρασκήνια καθ’ όλη τη διάρκεια των προετοιμασιών ενός Showrun. 

Με ελάχιστη εμπειρία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η Ίζι ξεκινά με μια απότομη βουτιά το ταξίδι της μάθησης της F1 και της περιπέτειας, ρίχνοντας φως στο τι χρειάζεται για να δουλέψει μια ομάδα σαν τους Showrunners. Από την επιτυχή εκτέλεση ενός pit stop στη γέφυρα του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο έως και την εκτέλεση ντόνατς στο ελικοδρόμιο του Burj Al Arab, αυτή η ομάδα δημιουργεί δέος σε όσους παρακολουθήσουν ένα Red Bull Showrun από κοντά. 

Η σειρά ξεκινά ένα ταξίδι σε διαφορετικές και απαιτητικές τοποθεσίες το 2024, με την κάθε μια να κρύβει τη δική της μοναδική ιστορία, δείχνοντας τις περιπέτειες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ομάδα στην πορεία αυτού του ταξιδιού.

Η σειρά ξεκινά με το πρώτο της επεισόδιο «Το Πολωνικό Ντριφτ» το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για προβολή και ακολουθεί τους Showrunners καθώς ταξιδεύουν στην Πολωνία για ένα event γεμάτο αδρεναλίνη στην πόλη του Βρότσλαβ. Ο οδηγός της F1, Ντέιβιντ Κούλθαρντ, οδηγεί σε διάφορες τοποθεσίες μέσα στην πόλη, πριν από το μεγάλο event στην πίστα ταχύτητας στο Ολυμπιακό Στάδιο, μπροστά σε 14 χιλιάδες θεατές. 

Τα επόμενα επεισόδια, που θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος, θα δείξουν την ομάδα να κατευθύνεται στο Χιούστον, όπου περισσότεροι από 50.000 θεατές από το Χιούστον και όλη την Πολιτεία του Τέξας κατέκλεισαν το εμβληματικό πάρκο 12 στρεμμάτων του Discovery Green όταν το Red Bull Showrun βρέθηκε εκεί για να… «κάψει λάστιχα». 

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες επικές τοποθεσίες που θα αποκαλυφθούν αργότερα φέτος.

Η Ίζι Χάμοντ, παρουσιάστρια του Showrunners, είπε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είμαι μέρος αυτού του ταξιδιού με την Oracle Red Bull Racing και θα δείξουμε σε όλους τι συμβαίνει στα παρασκήνια και τι απαιτείται για να είσαι μέλος της ομάδας Showrunners. Υπάρχει μια απίστευτη ιστορία που πρέπει να ειπωθεί και να μοιραστεί με το κοινό – και ως κάποια με λίγη μηχανική εμπειρία – ήταν σίγουρα μια πρόκληση τόσο για εμένα, όσο και και για την ομάδα να με εμπιστευτεί σε αυτό το ταξίδι μαζί τους. Η εμπειρία μου ήταν αξέχαστη και ανυπομονούμε να το φέρουμε σε όλους τους ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη».

Ο Τόνι Μπάροους, Διευθυντής της Heritage Team, είπε: «Ηγούμαι της ομάδας Showrun από το 2021, έχοντας υπάρξει μέλος της Red Bull Racing από την ίδρυσή της. Τα Showrun είναι σημαντικά γιατί φέρνουν την F1 σε όλους όσοι δεν θα έβλεπαν κανονικά έναν αγώνα F1, και εμείς πραγματοποιούμε μερικά από τα πιο απίστευτα κόλπα στα events. Είναι υπέροχο να ρίχνουμε φως στα καταπληκτικά πράγματα που κάνουμε ως ομάδα και να δείξουμε ότι υπάρχουν εκπληκτικές ευκαιρίες και δραστηριότητες στην εταιρεία που δεν περιορίζονται μόνο στο γκαράζ ή στην πίστα. Όλοι μας ωθούμε καθημερινά τον εαυτό μας στα όριά του και η επιχείρηση είναι ακόμα μεγαλύτερη από αυτό που βλέπετε στην πίστα της F1. Υποστηρίζουμε τη νέα γενιά μηχανικών που ξεκινούν την καριέρα τους στη Red Bull με την Heritage team πριν προχωρήσουν στην αγωνιστική ομάδα, ενώ έχουμε και μέλη της ομάδας που είναι μαζί μας για πολλά χρόνια. Είναι εκπληκτικό project να φέρνουμε όλο αυτό το θέαμα που συμβαίνει σε μερικές από τις πιο απίθανες τοποθεσίες του κόσμου και ελπίζουμε ότι οι θεατές θα το απολαύσουν και θα το αγαπήσουν.»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Επεισόδιο 1 του Showrunners εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα