Τέλος ο Κετσπάγια από την εθνική Κύπρου

Διαβάζεται σε 2'
Τέλος ο Κετσπάγια από την εθνική Κύπρου

Η βαριά ήττα από το Κόσοβο αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της εθνικής Κύπρου, με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της χώρας Γιώργο Κούμα να γνωστοποιεί το διαζύγιο μέσω γραπτής δήλωσης.

Δύο χρόνια μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Κύπρου ο Τιμούρ Κετσπάγια αφήνει το τιμόνι της, με την εντός έδρας ήττα (0-4) από το Κόβοβο για το Nations League να τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή ο πρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γιώργος Κούμας, μέσω γραπτής δήλωσης που εξέδωσε μετά από συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής (13/9) με τον 56χρονο Γεωργιανό.

“Κατά τη διάρκεια συνομιλίας που είχα με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, κ. Τιμούρ Κετσπάγια, ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με την εικόνα που παρουσίασε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στους τελευταίους δύο αγώνες, αλλά και νωρίτερα.

Ο κ. Κετσπάγια έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Ομοσπονδίας, προκειμένου να ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις για τη βελτίωση της αγωνιστικής απόδοσης και του κλίματος στην Εθνική μας ομάδα. Ο ίδιος υπέδειξε ότι ενδεχομένως αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι μια δραστική αλλαγή.

Δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την Εθνική μας ομάδα, ο κ. Τιμούρ Κετσπάγια θα επιδείκνυε επαγγελματισμό, σοβαρότητα και την αποδεδειγμένη του αγάπη για την Εθνική Ομάδα και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Η στάση του τον τιμά, αλλά για όσους τον γνωρίζουν, δεν αποτελεί έκπληξη. Δυστυχώς, ούτε ο κ. Κετσπάγια ούτε η Ομοσπονδία καταφέραμε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα μέσα από αυτή τη συνεργασία.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τιμούρ Κετσπάγια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα