Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ στην Κρήτη, εκτός για 7-10 μέρες λόγω τραυματισμού

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακός: Χωρίς ΜακΚίσικ στην Κρήτη, εκτός για 7-10 μέρες λόγω τραυματισμού
"A MOMENT TO REMEMBER" ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗ - ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ/EUROKINISSI)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ πρόσθεσε το όνομά του στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Ολυμπιακό να αναφέρει ότι ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί στο τουρνουά στην Κρήτη και θα μείνει εκτός δράσης για 7-10 μέρες λόγω τραυματισμού.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του Crete International Basketball Tournament (14-15 Σεπτεμβρίου) λόγω τραυματισμού.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού και θα μείνει εκτός δράσης για 7-10 μέρες. Αποφασίστηκε έτσι να μην ταξιδέψει στην Κρήτη, προσθέτοντας το όνομά του στο απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, δίπλα σε αυτά των Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ και Κίναν Έβανς.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του τουρνουά οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν αρχικά την Βίρτους Μπολόνια (14/9) και ακολούθως μία εκ των Φενέρμπαχτσε ή Αρμάνι Μιλάνο.

Η απουσία του ΜακΚίσικ είχε ως αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Στέφανος Σπάρταλης – που αγωνίζεται με καθεστώς διπλού δελτίου στην ομάδα του Παπάγου – με τον κόουτς Μπαρτζώκα να έχει στην διάθεσή του 13 παίκτες. Ο λόγος για τους Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ και Στέφανο Σπάρταλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα