Cardi B: Ανακοίνωσε τον ερχομό του τρίτου της παιδιού – “Το ωραιότερο μικρό πράγμα”

Διαβάζεται σε 2'
Cardi B
Cardi B Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Μητέρα για τρίτη φορά έγινε η Cardi B με τη διάσημη ράπερ να μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης της.

Η Cardi B ανακοίνωσε τον ερχομό του τρίτου της παιδιού με μια ανάρτηση στο Instagram χθες, Πέμπτη (12/09) με τη ράπερ να μην κρύβει τη χαρά της για το ότι μεγάλωσε η οικογένειά της.

The prettiest lil thing 9/7/24“, έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της, υποδεικνύοντας ότι η κόρη της ήρθε στον κόσμο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η διάσημη ράπερ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, με την πρώτη να απεικονίζει την ίδια σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου να κρατάει το νεογέννητο μωρό της και να χαμογελάει. Οι επόμενες εικόνες δείχνουν τα αδέρφια του νεογέννητου να χαιρετούν το νέο μέλος της οικογένειας, καθώς και ένα βίντεο με τον Offset να κρατά το παιδί στην αγκαλιά του.

Η Cardi B ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της την 1η Αυγούστου, την ίδια ημέρα που επιβεβαίωσε μέσω του εκπροσώπου της ότι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Offset.

Η Cardi B με τον Offset
Η Cardi B με τον Offset Photo by Mark Von Holden/Invision/AP, File

Η Cardi B και ο Offset έχουν επίσης μαζί άλλα δύο παιδιά, την κόρη τους Kulture και τον γιο τους Wave.

Η ανάρτηση της Cardi B:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα