My Style Rocks: Απόψε η πρεμιέρα με το πρώτο bootcamp – Τι θα δούμε

Διαβάζεται σε 2'
My Style Rocks: Απόψε η πρεμιέρα με το πρώτο bootcamp – Τι θα δούμε

Επιστρέφει ανανεωμένο το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ και κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21.00! Η νέα κριτική επιτροπή και οι πρώτες παίκτριες.

Με άρωμα… GNTM επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το My Style Rocks και κάνει πρεμιέρα σήμερα, Παρασκευή (13/09) στις 21.00.

Με το σκηνικό να θυμίζει έντονα το πλατό των πρώτων φάσεων του ριάλιτι μόδας, τα μαθήματα στυλ στο My Style Rocks ξεκινούν και ήδη από το πρώτο επεισόδιο θα πάρουμε μία γεύση για όσα θα δούμε στον φετινό κύκλο, με παρουσιάστρια και πάλι την Κατερίνα Καραβάτου.

Η 8η σεζόν του παιχνιδιού βρίσκει ανανεωμένη και την κριτική επιτροπή, αφού εκτός από τον Στέλιο Κουδουνάρη που είναι ο μόνος που βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, μαζί του θα είναι ο Γιώργος Καράβας και η Έλενα Χριστοπούλου. Πρόκειται μάλιστα για την επιστροφή της γνωστής coach μοντέλων, η οποία ήταν ξανά κριτής στο My Style Rocks 3, που παρουσίαζε η Κατερίνα Στικούδη.

My Style Rocks: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα

Οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ, αφού ο νέος κύκλος ξεκινά με τα Bootcamps των κοριτσιών που θέλησαν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό και για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδικασία της επιλογής των fashionistas, αλλά και όλα όσα γίνονται κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Οι διαγωνιζόμενες κάνουν την πρώτη τους πασαρέλα μπροστά στην κριτική επιτροπή με την προσδοκία να μπουν στην ομάδα του My Style Rocks. Στην πρώτη πασαρέλα οι παίκτριες παρουσιάζουν τα outfit τους, άλλες εντυπωσιάζουν και άλλες απογοητεύουν, ενώ άλλες παραδέχονται πως δήλωσαν συμμετοχή στο παιχνίδι για “να απασχολήσουν κι άλλο“.

Στο ανανεωμένο My Style Rocks, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια του διαγωνισμού από την αρχή των Bootcamps αλλά και στα καθημερινά επεισόδια!

Δείτε το trailer:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα