Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή επειδή έκλεβαν βενζίνη από σταθμευμένα αυτοκίνητα

Διαβάζεται σε 2'
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή επειδή έκλεβαν βενζίνη από σταθμευμένα αυτοκίνητα
Φωτογραφία αρχείου iStock

Στη φυλακή οδηγούνται δύο άνδρες που καταδικάστηκαν από το αυτόφωρο επειδή έκλεβαν βενζίνη από σταθμευμένα οχήματα.

Δύο άνδρες στη Θεσσαλονίκη οδηγήθηκαν στη φυλακή, αφού καταδικάστηκαν από το αυτόφωρο, επειδή έκλεβαν βενζίνη από παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες όταν έκαναν το λάθος να βάλουν βενζίνη αντί πετρελαίου στο δικό τους αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα αυτό να βγάλει καπνούς. 

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε στο καθέναν ποινή φυλάκισης 8 μηνών, ενώ, λαμβάνοντας υπ’ όψιν προηγούμενες καταδίκες τους, αποφάσισε την έκτιση των πρώτων 4 μηνών, αναστέλλοντας το υπόλοιπο της ποινής.

Ως μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου που αντιλήφθηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, ότι οι δράστες παραβιάζουν το ντεπόζιτο του οχήματός του. Ο ίδιος κάλεσε την ‘Αμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ. και αποφάσισε να ακολουθήσει τους δράστες.

Καθώς τους πλησίασε είδε να αδειάζουν την κλεμμένη βενζίνη στο δικό τους ντεπόζιτο και τότε αυτό άρχισε να βγάζει καπνούς, καθώς επρόκειτο για πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο. Μη αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του, ο μάρτυρας προσφέρθηκε δήθεν να τους βοηθήσει ώστε να τους καθυστερήσει ενόψει της άφιξης των αστυνομικών.

Στις απολογίες τους οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους, ζητώντας την επιείκεια του δικαστηρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα