Αλέξανδρος Λογοθέτης: Η στιγμή που σκέφτηκε να παρατήσει την υποκριτική

Διαβάζεται σε 2'
Αλέξανδρος Λογοθέτης
Αλέξανδρος Λογοθέτης glomex

Για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και όσα τον αποθάρρυναν μίλησε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης.

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” κάθισε το απόγευμα της Παρασκευής (13/09) ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και με εξομολογητική διάθεση ανέφερε πως σκέφτηκε να παρατήσει το επάγγελμα του ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε αναδρομή στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, όταν βγήκε από τη δραματική σχολή το 1991 και αργότερα μπήκε και στον χώρο της διαφήμισης, αναφέροντας πως “δουλεύω σιωπηλά όλη μου τη ζωή. Παίρνω τα φράγκα μου από τη δουλειά μου, και μετά πάω και κάνω τις βόλτες μου. Δεν κάθομαι να λέω ‘έκανα εκείνο και το άλλο’.

Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης αναφέρθηκε στους διάσημους συναδέλφους και συμμαθητές του στη σχολή, λέγοντας πως αν και τους ήθελε το Εθνικό Θέατρο πήγαν όλοι στο “Ανοιχτό Θέατρο” του Γιώργου Μιχαηλίδη, “αλλά εγώ τότε επειδή ήμουν πιο μικρός και πιο αναρχικός, έβλεπα το Εθνικό πώς δούλευε και πώς ήταν τα πράγματα, έβλεπα τους συνδικαλιστές του Εθνικού να κάθονται να βαράνε την κάρτα και να μη δουλεύουν, έλεγα δεν θέλω. Φαντάσου το 94-95 ήμουν έτοιμος να την παρατήσω τη δουλειά […] Είχα μπει στην ιδιωτική τηλεόραση με τις καλύτερες συνθήκες και μέσα σε 3 χρόνια ήρθαν όλα τούμπα. Το 94 έκανα ένα ‘Εσύ Αποφασίζεις’ και δεν ξανάκανα τηλεόραση για 10 χρόνια.”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα