Νέα Σμύρνη: Τα εργαστηριακά αποτελέσματα δίνουν τις απαντήσεις για τον 46χρονο

Διαβάζεται σε 2'
Νέα Σμύρνη: Τα εργαστηριακά αποτελέσματα δίνουν τις απαντήσεις για τον 46χρονο
Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, στη Νέα Σμύρνη INTIME

Ένα οικογενειακό δράμα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, πίσω από τη δολοφονία του 46χρονου στη Νέα Σμύρνη, με την Αστυνομία να βρίσκεται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την υπόθεση -πιθανότατα δολοφονίας- του 46χρονου, στη Νέα Σμύρνη.

Αυτή τη στιγμή, ως βασική ύποπτη για την ανθρωποκτονία του 46χρονου αδελφού της εξετάζεται η 43χρονη αδερφή του. Εξεταζόμενη η ίδια φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη της και να υπέδειξε στο διαμέρισμα και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε για την πράξη της. Ωστόσο, εξαιτίας της νοητικής κατάστασής της και της αστάθειας στα λεγόμενά της, αναμένονται τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Το χρονικό της υπόθεσης του 46χρονου

Τα δύο αδέλφια, που αντιμετώπιζαν νοητική στέρηση, έμεναν τα τελευταία χρόνια μόνα τους στο πατρικό τους σπίτι, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη, μετά τον θάνατο του πατέρα τους. Το θύμα εργαζόταν στην καθαριότητα του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Τις τελευταίες ημέρες, ο 46χρονος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για κάποιο παθολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, και την Πέμπτη πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Τις βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει περίοικοι στους αστυνομικούς, άκουσαν φασαρία από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου. Τα δύο αδέλφια δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν για τυχόν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.

Το πρωί της Παρασκευής, η 43χρονη κάλεσε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και ανέφερε πως ο αδελφός της δεν ανέπνεε και ζήτησε βοήθεια. Στο σημείο μετέβη κοινωνική λειτουργός, που διαπίστωσε πως ο 46χρονος ήταν νεκρός και κάλεσε το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου διαπίστωσαν πως όντως ήταν νεκρός, είχε όμως και ένα ευδιάκριτο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και έτσι κάλεσαν την Αστυνομία.

Ο ιατροδικαστής που έφτασε στο σημείο κατέληξε πως υπάρχουν σαφείς ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας ενώ το θύμα έφερε και εκδορές στον λαιμό και τα χέρια, με τις Αρχές να υποψιάζονται ότι ενδεχομένως προηγήθηκε πάλη.

Τα μαχαίρια ήταν πλυμένα στον νεροχύτη, ανάμεσά τους και αυτό που υπέδειξε η 43χρονη και έτσι όλα τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα