Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Πού θα δείτε το φιλικό των ερυθρολεύκων

Διαβάζεται σε 2'
Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Πού θα δείτε το φιλικό των ερυθρολεύκων
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια για την πρώτη ημέρα του Crete International Basketball Tournament. Πού θα δείτε το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει απόψε (14/9) τις υποχρεώσεις του στο Crete International Basketball Tournament, αντιμετωπίζοντας την Βίρτους Μπολόνια (20:30, Cosmote Sport 4).

Όπως γράφει το SPORT24, οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίας Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Σακίλ ΜακΚίσικ και Κίναν Έβανς, θέλοντας παρόλα αυτά να αρχίσουν σταδιακά να ρολάρουν. Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά θα έχουν όμως την ευκαιρία να παρακολουθήσουν για πρώτη φορά τον Εβάν Φουρνιέ, αφού το ντεμπούτο του Γάλλου έγινε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα σε ένα ματς που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τηλεοπτική μετάδοση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του 13 παίκτες. Ο λόγος για τους Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λούκα Βιλντόσα, Εβάν Φουρνιέ, Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Σάσα Βεζένκοβ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μόουζες Ράιτ και Στέφανο Σπάρταλη.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο του τουρνουά οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν αρχικά την Βίρτους Μπολόνια και ακολούθως μία εκ των Φενέρμπαχτσε ή Αρμάνι Μιλάνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα