Το “restart” του Νίκου Παππά στη ΔΕΘ και το σπουδαίο έργο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Διαβάζεται σε 2'
Το “restart” του Νίκου Παππά στη ΔΕΘ και το σπουδαίο έργο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
EUROKINISSI

Η επίσκεψη του Νίκου Παππά στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Το περίπτερο της ΠΑΕ Ηρακλής στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) επισκέφτηκε, το πρωί του Σαββάτου, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Στελέχη της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που βρίσκονταν στο περίπτερο, δώρισαν στον κ. Παππά μια μπλούζα που έγραφε «restart», τονίζοντας ότι η επανεκκίνηση μπορεί να βοηθήσει και τον ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε αχαρτογράφητα νερά.

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Παππάς υποστήριξε πως η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έκανε πολλά για το ποδόσφαιρο και, μεταξύ άλλων, έφερε το VAR «που διασφαλίζει ότι οι φίλαθλοι παρακολουθούν το πρωτάθλημα πιο ήρεμοι».

Στη συνέχεια, τα στελέχη του Ηρακλή ευχαρίστησαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμβολή τους στο ζήτημα της διαχείρισης των χρεών της ομάδας.

Βόλτα και από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ – “Μου άρεσε ο Κόρφας”

Η επόμενο στάση του Νίκου Παππά ήταν από το περίπτερο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκεί, μάλιστα, στην όψη της φανέλας του άλλοτε άσου της ομάδας, Τζον Κόρφας, άνοιξε… μπασκετοκουβέντα, σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο σούταρε ο Ελληνοαμερικανός:

“Σούταρε με το ένα χέρι. Τότε, υπήρχε περίπτωση άνθρωπος με το δικό μου το ύψος να παίξει μπάσκετ”.

 

Το σπουδαίο έργο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στη συνέχεια, ο Νίκος Παππάς με τον Παύλο Πολάκη ξεναγήθηκαν στο περίπτερο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου υπήρχε ένα έργο που βοηθά παραπληγικούς να περπατήσουν.

«Αυτό εδώ είναι μαγικό, μπορεί να κάνει ανθρώπους χαρούμενους και ευτυχισμένους» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Παππάς ο οποίος έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους δημιουργούς.

Τόνισε, δε, πως είναι καθήκον των πολιτικών να βοηθήσουν ώστε να υπάρχει καθολική πρόσβαση των πολιτών σε τέτοιου είδους προϊόντα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα