Marca για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό: “Οι Έλληνες διέλυσαν την αγορά της EuroLeague”

Διαβάζεται σε 2'
Marca για Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό: “Οι Έλληνες διέλυσαν την αγορά της EuroLeague”
EUROKINISSI

Η Marca αναφέρθηκε σε κείμενό της στις καλοκαιρινές κινήσεις του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι οι δύο “αιώνιοι” διέλυσαν την αγορά της EuroLeague, ενώ αναρωτήθηκε τι κάνουν η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Ολυμπιακός τρέλαναν την Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι με τις κινήσεις τους. Εκτόξευσαν τα μπάτζετ τους σε απίθανα ύψη και έκαναν σαφές ότι πλέον παίζουν με νέους οικονομικούς όρους.

Σε αυτό στάθηκε και η “Marca” σε κείμενο που ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της, το οποίο είχε τίτλο: “Οι Έλληνες διέλυσαν την αγορά της EuroLeague: Ποια είναι η κατάσταση στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα;”

Στο συγκεκριμένο κείμενο, όπως γράφει το SPORT24, αναφέρεται μεταξύ άλλων πως “Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μονοπώλησαν τις κινήσεις στην αγορά. Αν έγινε κάτι διασκεδαστικό στην αγορά της EuroLeague, αυτό έγινε στην Ελλάδα, κλέβοντας τα φώτα από την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα”.

Σε άλλη σημείο του κειμένου αναφέρεται πως “η Ελλάδα, ένα μέρος που υπήρχε η άποψη ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τις άλλες ομάδες, έριξε λεφτά στο τραπέζι. Σπάζοντας ρεκόρ, ο Παναθηναϊκός έχει 50 εκατ. ευρώ μπάτζετ, ξεπερνώντας τα 40 εκατομμύρια της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας σε νούμερα που παλαιότερα έφτανε μόνο η ΤΣΣΚΑ, που για χρόνια θεωρείτο η πλουσιότερη ομάδα εκτός NBA. Ο Παναθηναϊκός – και ο γείτονάς του, Ολυμπιακός – άλλαξαν ταχύτητα και έστειλαν μήνυμα σε όλους.

Τα ονόματα τρομάζουν. Ο Ολυμπιακός πήρε τον Φουρνιέ, τον Βιλντόσα, τον Ντόρσεϊ, τον Έβανς και τον Βεζένκοβ. Ο Παναθηναϊκός πήρε λιγότερους παίκτες (Γιούρτσεβεν, Οσμάν και Μπράουν), αλλά το ταλέντο είναι αναμφισβήτητο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα