Ευγενία Σαμαρά: Αποκάλυψε γιατί ξεκίνησε ψυχοθεραπεία

Διαβάζεται σε 2'
Ευγενία Σαμαρά
Ευγενία Σαμαρά glomex

Τους λόγους που την οδήγησαν να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία αλλά και πότε κατάλαβε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός μοιράστηκε η Ευγενία Σαμαρά με τους τηλεθεατές της ΕΡΤ.

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Καλημέρα είπαμε;” βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (14/09) η Ευγενία Σαμαρά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τόσο τον λόγο που άρχισε ψυχοθεραπεία όσο και την ηλικία στην οποία ξεκίνησε να αγαπά την υποκριτική.

Η ηθοποιός στην αρχή εκμυστηρεύτηκε πως δεν της λείπει καθόλου η Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ανοίγοντας το κεφάλαιο ψυχοθεραπεία αποκάλυψε πως ξεκίνησε “μόνο από περιέργεια“.

“Είχα μία περιέργεια και καταλάβαινα ότι η ζωή μου αποτελείται από συγκεκριμένα μοτίβα τα οποία δεν μου πολυαρέσουν τα οποία επαναλαμβάνονται και ενώ το λογικό μού λέει να ξεφύγω και να δοκιμάσω κάτι άλλο, κάπως φτιάχνω τις καταστάσεις ίδιες. Άρα επαναλαμβάνω τα μοτίβα χωρίς συνείδηση. Από περιέργεια ξεκίνησα και στην πορεία βρήκα πολλά. Δεν μπορώ να πω ότι η απώλεια του πατέρα μου με έβαλε ξανά να σκάψω πιο βαθιά… υπάρχουν γεγονότα και πιο μικρά και πιο μεγάλα, σαν αυτό που με αφύπνισαν και μου είπαν ‘ωραία, βγάλει κι άλλη φλούδα από το κρεμμύδι'”, είπε η Ευγενία Σαμαρά.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο κομμάτι της υποκριτικής, λέγοντας πως ήδη από την ηλικία των 6 έλεγε πως θέλει να γίνει ηθοποιός, κάτι που δεν θα άλλαζε με τίποτα σήμερα, παρά τις σπουδές στη Γεωπονική.

Δείτε όσα είπε:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα