Γιαννακοπούλου: Το δικό μας ΠΑΣΟΚ θα νικήσει ξανά τη ΝΔ και έναν ακόμη Μητσοτάκη

Διαβάζεται σε 2'
Γιαννακοπούλου: Το δικό μας ΠΑΣΟΚ θα νικήσει ξανά τη ΝΔ και έναν ακόμη Μητσοτάκη
INTIME

Το ζητούμενο είναι πώς θα κάνουμε το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστή και όχι ένα κόμμα διαμαρτυρίας, δήλωσε μεταξύ άλλων η Νάντια Γιαννακοπούλου στην ομιλία της στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ.

Αιχμές κατά των υποψηφίων της, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάζει, περιελάμβανε η ομιλία της Νάντιας Γιαννακοπούλου από το βήμα της διευρυμένης συνεδρίασης της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

 «Με γνωρίζετε πολύ καλά και πάρα πολλά χρόνια. Κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για να εκφράσω τα προβλήματα της κοινωνίας και τα μηνύματα των πολιτών. Κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για να ανοίξουμε τα όργανα μας. Κατέθεσα την υποψηφιότητά μου για να δείξουμε τα κυβερνητικά μας χαρακτηριστικά. Το ΠΑΣΟΚ δε μπορεί να είναι τίποτα άλλο πέρα από προοδευτικό και πρωταγωνιστικό κόμμα» ανέφερε, μεταξύ άλλων. 

Φωτογραφίζοντας την Άννα Διαμαντοπούλου, είπε πως «το ΠΑΣΟΚ δεν έκλεισε ποτέ τον ιστορικό του κύκλο όπως κάποτε αποτυχημένα στο παρελθόν είχαν εκφράσει».

«Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει την πολιτική του αυτοπεποίθηση. Να υπερασπιστούμε τις αρχές και τις αξίες μας και την ιστορική μας κληρονομιά. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και Ενωμένο που μάθαμε να υποτάσσουμε το «ΕΓΩ» μας και τις προσωπικές φιλοδοξίες. Να βγούμε μπροστά και να δώσουμε την μάχη. Το ΠΑΣΟΚ ανήκει στον κόσμο και τους φίλους του» πρόσθεσε η Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε:

«Ο λαός θα αποφασίσει για το ποιο ΠΑΣΟΚ θέλουμε. Το δικό μας ΠΑΣΟΚ θα νικήσει ξανά. Το δικό μας ΠΑΣΟΚ θα νικήσει έναν ακόμα κ. Μητσοτάκη. Πάμε δυνατά, πάμε να τολμήσουμε. Να δράξουμε την ευκαιρία. Να δρέψουμε τους καρπούς αυτής της νέας ιστορίας».

Εξαπολύοντας βολές κατά της κυβέρνησης η Νάντια Γιαννακοπούλου επισήμανε πως «πέντε χρόνια διακυβέρνησης είναι αρκετά για να κάνουν σαφές ότι όχι μόνον δεν προώθησε τις αλλαγές και τις µμεταρρυθμίσεις στο βαθύ κράτος, στην οικονομία και στην κοινωνία, που υποσχέθηκε, αλλά πλέον αποτυγχάνει παταγωδώς στην οικονομική και κοινωνική της πολιτική, με αιχμή την ακρίβεια και το σύνολο του κοινωνικού κράτους».

«Η κυβέρνηση συνολικά απέτυχε. Εξάντλησε τη δυναµική της και πλέον οπισθοδροµεί χωρίς δυνατότητα επιστροφής».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα