Κωνσταντίνος Αργυρός: Μιλά πρώτη φορά για τον ερχομό του παιδιού του

Διαβάζεται σε 2'
Κωνσταντίνος Αργυρός
Κωνσταντίνος Αργυρός Instagram@argiros_konstantinos

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στις πρώτες του δηλώσεις για τον ερχομό του παιδιού του και τα σχέδια για γάμο με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού σε λίγο καιρό, αυτό της πατρότητας.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα σε λίγους μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, με το ζευγάρι να κρατά χαμηλούς τόνους και να μην έχει αποκαλύψει τίποτα σχετικά με τη σχέση του αλλά και τον ερχομό του παιδιού του.

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι σπάνιες, καμία ανάρτηση στα social media δεν έχει γίνει για να επιβεβαιώσει πως είναι μαζί, με την είδηση της εγκυμοσύνης της Αλεξάνδρας Νίκα να πέφτει σαν βόμβα στον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ.

Η εκπομπή “Πρωινό μου” του ΑΝΤ1 κάνει αύριο, Δευτέρα (16/09) πρεμιέρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ο πρώτος καλεσμένος, με τη συνέντευξη να πραγματοποιείται στο Λονδίνο, όπου ο τραγουδιστής θα πραγματοποιήσει συναυλία στο Royal Albert Hall.

Στo trailer της πρεμιέρας προβάλλεται ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης του τραγουδιστή, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να μιλά πρώτη φορά για την πατρότητα αλλά και τα σχέδια γάμου με τη σύντροφό του.

“Σε αγχώνει το γεγονός της πατρότητας;”, ρωτάει ο Γιώργος Λιάγκας με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να απαντά: “Καθόλου. Από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια […] Ναι είμαι πολύ καλός με τα παιδιά, αγάπη νομίζω θέλουν και υπομονή”.

“Γάμος;” είναι η επόμενη ερώτηση του παρουσιαστή με τον τραγουδιστή να λέει: “Κάποια στιγμή…”, ενώ το trailer “κόβεται” στην ερώτηση “πριν ή μετά το παιδί;”.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα