Οι Jane’s Addiction ζήτησαν “συγγνώμη” για τον καυγά και ακύρωσαν το επόμενο live

Διαβάζεται σε 2'
Jane's Addiction
Jane's Addiction Photo by Amy Harris/Invision/AP, File

Η πρώτη τοποθέτηση των Jane’s Addiction μετά τις μπουνιές επί σκηνής.

Με μία “συγγνώμη” προς τους θαυμαστές τους για το χάος που επικράτησε επί σκηνής “επέστρεψαν” οι Jane’s Addiction, οι οποίοι βρέθηκαν στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες και όχι ακριβώς για τη συναυλιακή επανένωσή τους.

Το συγκρότημα ζήτησε “συγγνώμη” καθώς ακύρωσε μία επερχόμενη συναυλία, μετά τις μπουνιές που έπεσαν επί σκηνής κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στη Βοστώνη.

Την ώρα που το συγκρότημα έπαιζε το “Ocean Size”, ο τραγουδιστής Perry Farrell επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον κιθαρίστα Dave Navarro. Ο τελευταίος, είχε επιστρέφει πρόσφατα στην μπάντα μετά από ένα διάστημα αποχής, αλλά εκείνη την ώρα έβλεπε ένα μέλος της, σε έξαλλη κατάσταση να του ορμά.

Οι Jane’s Addiction θα έπαιζαν στο Μπρίτζπορτ του Κονέκτικατ σήμερα, Κυριακή (15/09) στο πλαίσιο της περιοδείας για την επανένωσή τους, αλλά η συγκεκριμένη συναυλία έχει πλέον ακυρωθεί.

Θέλουμε να ζητήσουμε μια ειλικρινή συγγνώμη από τους θαυμαστές μας για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ“, έγραψε το συγκρότημα στο Instagram το Σάββατο. “Ως εκ τούτου, θα ακυρώσουμε την αυριανή συναυλία στο Μπρίτζπορτ“, ανέφεραν.

Οι Jane’s Addiction σχηματίστηκαν στο Λος Άντζελες το 1985 και μέλη του είναι εκτός από τον Farrell και τον Navarro, ο ντράμερ Stephen Perkins και ο μπασίστας Eric Avery.

Επανενώθηκαν μετά από περισσότερο από μια δεκαετία και πρόκειται να πραγματοποιήσουν μία σειρά από συναυλίες τους επόμενους μήνες στις ΗΠΑ και τον Καναδά, ωστόσο μετά το περιστατικό δεν έχει επιβεβαιωθεί αν τα live θα συνεχιστούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα