Ο Rous για μία και μοναδική “συναυλία στο σκοτάδι”

Διαβάζεται σε 3'
Ο Rous για μία και μοναδική “συναυλία στο σκοτάδι”

Mια μοναδική μυσταγωγική εμπειρία με τον Rous την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με τον Rous.

Πολυτάλαντος και ρομαντικός, αινιγματικός και εσωστρεφής, ο Rous έρχεται για να γεμίσει τη σκηνή με τη δική του μοναδική ευαισθησία, φέρνοντας το κοινό σε μέθεξη σε μια μοναδική μυσταγωγική εμπειρία. Μαζί του στο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος, δημιουργεί το πλαίσιο για το ιδανικό ονειρικό μουσικό ταξίδι.

Οι πόρτες του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης ανοίγουν για έναν πολύ σημαντικό σκοπό, για την υποστήριξη του Σωματείου “MDA Ελλάς” που φροντίζει άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις.

Για μία μοναδική φορά οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη να πλάσει όλες εκείνες τις ιστορίες με ήρωες και πάθη που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του ερμηνευτή και διηγείται στα τραγούδια του.
Το αποτέλεσμα κάθε παράστασης του είναι ένα μεγάλο «μαζί». Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι και η αφορμή. Μαζί με τον Rous, το κοινό θα στηρίξει το έργο του Σωματείου “MDA Ελλάς” παρακολουθώντας και συμμετέχοντας στην πιο ρομαντική “Συναυλία στο σκοτάδι”.

Λίγα λόγια για το φεστιβάλ “Συνύπαρξη”

Η ανάδειξη της κοινής ιστορίας και των κοινών βιωμάτων των ανθρώπων και η συνειδητοποίηση ενός κόσμου που χωράει πολλούς διαφορετικούς κόσμους αποτελούν τους στόχους του Διαπολιτισμικού Φεστιβάλ Συνύπαρξη 2024 με τίτλο «Ένας Κόσμος Μεγάλος».
Το Φεστιβάλ διοργανώνεται φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Μετά την περσινή του επιτυχία, καταφέρνοντας με τις ποικιλόμορφες δράσεις του να φέρει τους πολίτες του Ταύρου και τις συλλογικότητες που τον απαρτίζουν σε επαφή με μεταναστευτικές κοινότητες, απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι οι άνθρωποι, όταν «συναντιούνται» σε όλα τα επίπεδα, όσο διαφορετικές κι αν είναι οι καταβολές τους, μπορούν να συνυπάρξουν ειρηνικά και δημιουργικά.

Λίγα λόγια για το σωματείο MDA Ελλάς

Το MDA Ελλάς, είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2000, με σκοπό να βοηθήσει ολιστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με Νευρομυϊκές Παθήσεις. Κύριο μέλημά τους είναι να παρέχουν στα μέλη τους και τις οικογένειές τους την ηθική και υλικοτεχνική υποστήριξη που χρειάζονται, ώστε να έχει κάθε μέλος ισότιμες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής του ζωής.

Λίγα λόγια για τα Σπουδαία Events

Τα “Σπουδαία Events” είναι μία ομάδα ανθρώπων που χρησιμοποιούν ως όχημα την τέχνη και τις εκδηλώσεις για να εξυπηρετήσουν την οικονομική και επικοινωνιακή προβολή σπουδαίων σκοπών.
Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιήσει 24 events, ενισχύοντας με 34.163€, 30 οργανισμούς και φορείς, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες σε 6.436 θεατές και 140 καλλιτέχνες, συνεργάτες και τεχνικούς.
Ακολουθήστε τους ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις επόμενες δράσεις τους! https://linktr.ee/spoudaiaevents

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου ο Rous θα βρίσκεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για μία ξεχωριστή “συναυλία στο σκοτάδι”.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας τώρα: https://www.ticketservices.gr/event/mcf-synavlia-sto-skotadi-me-ton-giorgo-rous/

 

Ιnfo

Συναυλία: Συναυλία στο σκοτάδι με τον Rous
Ημερομηνία: Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
Χώρος: Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Ώρα έναρξης: 21.00
Εισιτήρια: Γενική είσοδος 15€ | Μαθητικό – Φοιτητικό – ΑμεΑ 12€
Online διάθεση εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/mcf-synavlia-sto-skotadi-me-ton-giorgo-rous/
Οργάνωση Παραγωγής: Σπουδαία Events
Επιμέλεια Παραγωγής: Cricos Productions

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα