Η Φαίη Σκορδά τακτοποίησε όλες τις προλήψεις της στην πρεμιέρα του Buongiorno στο MEGA

Διαβάζεται σε 3'
Η Φαίη Σκορδά τακτοποίησε όλες τις προλήψεις της στην πρεμιέρα του Buongiorno στο MEGA
Η Φαίη Σκορδά, στο πρώτο 'καλημέρα' από το MEGA MEGA TV

H Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε τους τηλεθεατές από το νέο της ‘σπίτι’: το πλατό του MEGA, κανάλι «από όπου άρχισε η καριέρα μου στα πρωινάδικα».

Η Φαίη Σκορδά είπε την πρώτη καλημέρα -για την ακρίβεια Βuongiorno– από το πλατό του MEGA. Όπως σε κάθε άλλη πρώτη, φορούσε λευκά ρούχα και ζήτησε από τον σεφ της εκπομπής (εν προκειμένω τον Δημήτρη Σκαρμούτσο) να φτιάξει γλυκό.

Ανανεωμένη εμφανισιακά, αλλά και αγχωμένη εξήγησε πως λέει καλημέρα από το κανάλι από το οποίο άρχισε την τηλεοπτική της καριέρα στα ‘πρωινάδικα’.

Oμολόγησε πως πάντα οι πρεμιέρες είναι ιδιαίτερες για εκείνη «από το άγχος. Σε μια ώρα θα είμαι καλύτερα». Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον οποίον ξαναβρέθηκαν επίσης έπειτα από χρόνια, της είπε «σε μια ώρα θα είναι αργά», με την Σκορδά να θυμίζει ότι «τελειώνουμε και αργά. Οπότε δεν πειράζει».

Εξήγησε πως θα αρχίσει αυτό το νέο κεφάλαιο με ευχαριστώ «γιατί όλα τα στελέχη του σταθμού ήταν δίπλα μου όλο το καλοκαίρι και με βοήθησαν πάρα πολύ να ξαναβρώ το πρωινό μου στο MEGA μου με μια υπέροχη παρέα και υπέροχους συνεργάτες».

Ξεχωριστά ευχαρίστησε «τον πρόεδρο του σταθμού, τον κύριο Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη του».

Ευχήθηκε καλή χρονιά «και έναν υγιή ανταγωνισμό» στις άλλες εκπομπές της ‘ζώνης’ που έκαναν επίσης σήμερα πρεμιέρα.

Πέραν του Ουγγαρέζου, δίπλα της θα είναι η Ευάννα Ζουμπούρογλου που μέχρι πέρυσι ήταν στο πρωινό της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, η Νάνσυ Νικολαΐδου «με την οποία εδώ και πέντε χρόνια λέμε ‘θα συνεργαστούμε;’. Τώρα ήταν η ώρα η σωστή» και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Σκορδά του είπε πως νιώθει μεγάλη τιμή που τον έχει κοντά της, με τον θρύλο της ελληνικής τηλεόρασης να λέει μεταξύ άλλων ότι «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινάω έναν κύκλο. Ξεκίνησα εδώ (στο ΜΕGA) πριν 33 χρόνια, όταν το κανάλι έγραφε πρωτοπόρα ιστορία και ήταν κραταιό. Τα τελευταία χρόνια επανέρχεται δυναμικά, ξαναγράφει ιστορία, κάνει πολιτική σημαντική μέσα από τις ειδήσεις -κάνει συμπολίτευση και αντιπολίτευση-, κλείνει τρύπες από τις ελλείψεις των κομμάτων.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ξεκινάω έναν κύκλο και κλείνω τους τηλεοπτικούς μου κύκλους από εκεί που ξεκίνησα, από το MEGA. Πέρασαν 33 χρόνια για να σου σφίγγω το χέρι. Ήρθες αργά στη ζωή μου, μωρέ. 33 χρόνια».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα