Τεμπονέρας: “Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Διονύσης Τεμπονέρας
Ο Διονύσης Τεμπονέρας EUROKINISSI

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Διονύσης Τεμπονέρας ξεκαθάρισε ότι δεν θα διεκδικήσει το αξίωμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Όσα ανέφερε.

“Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ” ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Διονύσης Τεμπονέρας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

“Στη δική μας Αριστερά ο αγώνας για ιδέες και αξίες, δεν πάει «πακέτο» με θέσεις και αξιώματα τόνισε, προσθέτοντας ότι “είμαι και εγώ εργαζόμενος, άνθρωπος της δουλειάς και του μόχθου που πασχίζει για ένα καλύτερο κόσμο και έτσι σκοπεύω να παραμείνω”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Διονύση Τεμπονέρα:

“Σε σχέση με δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και με αφορούν:

Δεν θα είμαι υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως δεν υπήρξα ποτέ υποψήφιος βουλευτής, δήμαρχος, ευρωβουλευτής, περιφερειάρχης κλπ. Στην δική μας Αριστερά ο αγώνας για ιδέες και αξίες, δεν πάει «πακέτο» με θέσεις και αξιώματα.

Μας έμαθαν βλέπεις να δίνουμε, χωρίς να ζητάμε τίποτα.

Είμαι και εγώ εργαζόμενος, άνθρωπος της δουλειάς και του μόχθου που πασχίζει για ένα καλύτερο κόσμο και έτσι σκοπεύω να παραμείνω”.

Σημειώνεται πως μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από το αξίωμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ύστερα από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την Πέμπτη (12/9) με 17 να τάσσονται υπέρ και ένας κατά, την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν το εν λόγω αξίωμα έχουν γνωστοποιήσει μέχρι στιγμής ο Παύλος Πολάκης και ο Νικόλας Φαραντούρης ενώ αναμένεται να προστεθεί τουλάχιστον ένα όνομα ακόμα, αυτό του Στέφανου Κασσελάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα