Η Ελληνικός Χρυσός παρουσιάζει τη νέα, πλήρως ανανεωμένη εταιρική της ιστοσελίδα

Διαβάζεται σε 3'
Η Ελληνικός Χρυσός παρουσιάζει τη νέα, πλήρως ανανεωμένη εταιρική της ιστοσελίδα

Σύγχρονος σχεδιασμός με πιο φιλική προς τον επισκέπτη πλοήγηση

Η Ελληνικός Χρυσός, στο πλαίσιο του εν εξελίξει ψηφιακού μετασχηματισμού της, παρουσιάζει την πλήρως ανανεωμένη εταιρική της ιστοσελίδα www.hellas-gold.com.

Η νέα ιστοσελίδα ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις σε επίπεδο σχεδιασμού και εμφάνισης, ενώ διαθέτει πλήρως ανανεωμένο περιεχόμενο σε ελληνικά και αγγλικά.

Οι επισκέπτες, μέσα από μια μοντέρνα και φιλική πλοήγηση, έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν εύκολα, γρήγορα και με ευχάριστο τρόπο τη δραστηριότητα της Ελληνικός Χρυσός, να ενημερωθούν για τα στάδια της μεταλλευτικής διαδικασίας, καθώς και για τη σημασία των ορυκτών στην καθημερινή ζωή.

Με δυναμική ανάπτυξη και δομή των επιμέρους ενοτήτων, διαδραστική γεωγραφική παρουσίαση των μεταλλευτικών εγκαταστάσεων και τρισδιάστατη (3D) αναπαράσταση της μεταλλευτικής διαδικασίας, η ιστοσελίδα γίνεται πρότυπο για την ψηφιακή παρουσία μιας εταιρείας του κλάδου. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ενότητα της Βιωσιμότητας και ειδικότερα στην περιβαλλοντική διαχείριση, όπου μέσα από ξεχωριστές σελίδες παρουσιάζονται εκτενώς οι βέλτιστες διεθνώς πρακτικές που υιοθετεί η Ελληνικός Χρυσός.

Την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των επισκεπτών, ολοκληρώνει το πλήρως ενημερωμένο Κέντρο Τύπου, ενώ σημαντικές είναι και οι νέες δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρονται για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη: υποψήφιους εργαζόμενους, προμηθευτές και κατοίκους της τοπικής κοινωνίας που έχουν άμεσο ενδιαφέρον γύρω από τη μεταλλευτική δραστηριότητα.

Έτσι, η νέα ιστοσελίδα ενισχύει τη διαφάνεια, υποστηρίζοντας τις αξίες της Ελληνικός Χρυσός για ακεραιότητα και συνεργασία.

Για την ανάπτυξη και το σχεδιασμό της ανανεωμένης εταιρικής της ιστοσελίδας, η Ελληνικός Χρυσός συνεργάστηκε με την Umobit, εταιρεία με μακρά πορεία στον τομέα σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων και εφαρμογών.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Ελληνικός Χρυσός παρουσίασε τη νέα ανανεωμένη πλατφόρμα του Προγράμματος Περιβαλλοντικής Παρακολούθησης η οποία είναι διαθέσιμη στο environmental.hellas-gold.com.

Η νέα πλατφόρμα παρουσιάζει με απλό, άμεσο και οπτικά φιλικό τρόπο, δεδομένα για την ποιότητα του περιβάλλοντος στην περιοχή δραστηριοποίησης, παρέχοντας άμεση και αξιόπιστη πρόσβαση σε πληροφορίες για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Τέλος, η μητρική εταιρεία του Ομίλου, Eldorado Gold, προχώρησε επίσης στην ανανέωση της εταιρικής ιστοσελίδας της, www.eldoradogold.com, η οποία –εκτός από το ανανεωμένο της περιεχόμενο– προσφέρει μια πιο φιλική και σύγχρονη εμπειρία πλοήγησης και περιλαμβάνει νέες δυνατότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη νέα ιστοσελίδα της μητρικής, οι δραστηριότητες της Ελληνικός Χρυσός αποτελούν πλέον κυρίαρχο θέμα, υπογραμμίζοντας τη στρατηγική σημασία της παρουσίας της Eldorado Gold στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα