realme: Νέα Συνεργασία με την Google Φέρνει Αναβαθμισμένες AI Λειτουργίες

Διαβάζεται σε 3'
realme: Νέα Συνεργασία με την Google Φέρνει Αναβαθμισμένες AI Λειτουργίες

Η realme, η ταχύτατα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την ενσωμάτωση της νέας λειτουργίας AI, το «Magic Compose» από την Google

Διαθέσιμη πλέον στη σειρά realme GT 6, αυτό σηματοδοτεί το πρώτο ΑΙ smartphone της realme που ενημερώνεται με 6 χαρακτηριστικά AI, καθιερώνοντας τη σειρά GT 6 ως το “AI Flagship Killer”. Αυτή η εξέλιξη υπογραμμίζει τη δέσμευση της realme να προσφέρει τεχνολογία αιχμής προσαρμοσμένη στους νέους χρήστες παγκοσμίως.

Magic Compose: Φέρνει την Επανάσταση στη Συγγραφή Μηνυμάτων Χρησιμοποιώντας AI Τεχνολογία

Η λειτουργία Magic Compose στα μηνύματα του realme GT 6 αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν πιο ελκυστικά και εξατομικευμένα μηνύματα. Προσφέρει επιλογές προσαρμογής ύφους, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τον τόνο σας – είτε είναι επίσημος, είτε καθημερινός, είτε παιχνιδιάρικος, είτε στοχαστικός.

Είτε ξεκινάτε μια νέα συζήτηση είτε απαντάτε σε ένα μήνυμα, το Magic Compose βελτιώνει την επικοινωνία σας με δημιουργικές και προσαρμοσμένες απαντήσεις. Επιπλέον, οι γρήγορες αυτόματες προτάσεις του σας εξοικονομούν χρόνο, ενώ οι συνομιλίες σας παραμένουν φυσικές και εκφραστικές. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη στα αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά και κορεατικά.

realme GT 6 Series: Το Πρώτο Smartphone AI της realme, με 6 Λειτουργίες AI

Με την προσθήκη των ακόλουθων 5 χαρακτηριστικών AI, το GT 6 διαθέτει πλέον 6 λειτουργίες με AI.

  • Η πρώτη στον κόσμο λειτουργία AI Ultra Clarity: Χρησιμοποιεί προηγμένα μοντέλα AI για να βελτιώσει σημαντικά την ανάλυση και τη σαφήνεια των θολών εικόνων.
  • AI Eraser 2.0: Καθαρίζει χωρίς κόπο τις φωτογραφίες, επιτρέποντας στους χρήστες να επαναφέρουν ακόμα και φαινομενικά κατεστραμμένες λήψεις στην τελειότητα.
  • AI Smart Summary: Λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός, συνοψίζοντας τα βασικά σημεία οποιωνδήποτε καταγραφών από συναντήσεις και συζητήσεις.
  •  AI Smart loop: Αναγνωρίζει το περιεχόμενο της οθόνης για να προβλέψει την πρόθεση του χρήστη, παρέχοντας ακριβείς συστάσεις και πρόσβαση με ένα κλικ σε συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες.
  •  Η πρώτη στη βιομηχανία λειτουργία νυχτερινής όρασης AI: Ο καλύτερος συνεργάτης για τη λήψη βίντεο σε εξαιρετικά χαμηλό φωτισμό, ακόμη και σε μπαρ ή κλαμπ.

Η realme είναι επίσης στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσίαση των βελτιώσεων AI για το GT 6T, συμπεριλαμβανομένων των AI Eraser 2.0, AI Smart Summary και AI Smart Loop. Αυτά τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά συνεχίζουν την υπόσχεση της realme να προσφέρει κορυφαίες εμπειρίες με AI για νέους χρήστες παγκοσμίως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα