Νοτοπούλου για Κασσελάκη: Ας διαψεύσει για το bullying ή ας συναινέσει να δημοσιεύσω τα μηνύματα

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Νοτοπούλου
Κατερίνα Νοτοπούλου EUROKINISSI

Επέμεινε στα περί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη η Κατερίνα Νοτοπούλου, καλώντας τον είτε να διαψεύσει είτε να συναινέσει στην δημοσιοποίηση μηνυμάτων τους

Τον ισχυρισμό της ότι έχει δεχτεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη επανέλαβε σε τηλεοπτική της συνέντευξη το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Νοτοπούλου, καλώντας τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είτε να διαψεύσει είτε να συναινέσει στην δημοσιοποίηση των σχετικών μηνυμάτων.

“Οι αυταρχικές συμπεριφορές του κ. Κασσελάκη είναι γνωστές στο ευρύ κοινό, όλοι παρακολουθήσατε την τοποθέτησή του στο συνέδριο, στις Κεντρικές Επιτροπές, όταν μας έδειχνε με το δάχτυλο, δεν είπα κάτι καινούριο. Το καινούριο είναι ότι υπάρχουν και μηνύματα αυτής της συμπεριφοράς”.

“Το σημαντικό είναι να υπερασπιστούμε την δυνατότητα των πολιτικών στελεχών και κάθε ανθρώπου να μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα μακριά από φόβο που προκαλούν εξουσιαστικές συμπεριφορές”.

“Ο κ. Κασελάκης γνωρίζει πως ό,τι είπα είναι απολύτως αληθές, διαφορετικά μπορεί να το διαψεύσει. Τον καλώ να δώσει και συναίνεση προς δημοσιοποίηση όλων όσων έχουν υπωθεί. Αν υπάρχει συναίνεση του κ. Κασσελάκη, προφανώς και η επικοινωνία μπορεί να δημοσιοποιηθεί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα