Champions League: Η Γιουβέντους πήρε σημαντικό τρίποντο απέναντι στην Αϊντχόφεν

Διαβάζεται σε 3'
Champions League: Η Γιουβέντους πήρε σημαντικό τρίποντο απέναντι στην Αϊντχόφεν
AP

Η Γιουβέντους πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στον πρώτο αγώνα στη League Phase στο Champions League, με τους Ιταλούς να παρουσιάζονται αποτελεσματικοί, αφήνοντας την Αίντχόφεν να αναζητά μάταια ένα τέρμα.

Την νίκη πήρε η Γιουβέντους στον πρώτο αγώνα της League Phase στο Champions League, με την ομάδα του Τιάγκο Μότα, να κερδίζει με 3-1 απέναντι την Αϊντχόφεν, πιάνοντας πολύ υψηλές επιδόσεις, ενώ η αποτελεσματικότητά της ήταν αυτή που έκρινε το αποτέλεσμα.

Όπως γράφει το SPORT24, η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να ζυγίζουν η μία την άλλη στα πρώτα λεπτά. Στο 21′ η “Γηραιά Κυρία” πήρε κάπως αιφνιδιαστικά κεφάλι στο σκορ, με τον Γιλντίζ, ο οποίος έκανε μία μικρή ζωγραφιά στον καμβά του γηπέδου. Ο επιθετικός της “Γηραιάς Κυρίας” πέτυχε ένα απίθανο τέρμα, με τον ίδιο να βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του επιθετικού τρίτου και με άπιαστο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 1-0.

Η ιταλική ομάδα δεν σταμάτησε όμως εκεί. Απείλησε με τον ΜακΚένι στο 24′, με τον Αμερικανό να κάνει ένα σουτ χαμηλά στο κέντρο της εστίας και τον Μαρτίνες να κάνει ωραία επέμβαση. Παρότι όμως είχε ηχήσει το καμπανάκι, η Αϊντχόφεν δεν μπόρεσε να αλλάξει δραστικά τη ροή του αγώνα και τρία λεπτά αργότερα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Μετά από ωραία προσπάθεια του Γκονσάλες, η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή με τον Μακένι να μην χάνει ευκαιρία και να σκοράρει με πλασέ από ευνοϊκή θέση. Πολύ κακές οι τοποθετήσεις των αμυντικών της Αϊντχόφεν που επέτρεψαν ένα τέτοιο μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας.

Η Αϊντχόφεν προσπάθησε να αλλάξει τις ισορροπίες και πίεσε για ένα τέρμα, ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει σοβαρά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Αυτή η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα η κυνική Γιουβέντους χτύπησε και πάλι και σφράγισε το τρίποντο. Στο 52′ ο Βλάχοβιτς έκανε φανταστική πάσα στον Γκονσάλες, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 3-0, κλειδώνοντας επί της ουσίας το τρίποντο.

Τα επόμενα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Μάλιστα, στο 85′ ο Βλάχοβιτς έχασε “χρυσή” ευκαιρία για ένα τέταρτο γκολ, όμως η δουλειά είχε ήδη γίνει και εύλογα ήρθε η νίκη για την ιταλική ομάδα, η οποία εμφάνισε ένα πολύ καλό πρόσωπο και δεν επέτρεψε στιγμή στους Ολλανδούς να επανέλθουν στο παιχνίδι.

Το γκολ της τιμής για την Αϊντχόφεν πέτυχε ο Ισμαέλ Σαϊμπάρι στο 90+3 και πλέον οι Ολλανδοί κοιτάζουν την επόμενη αγωνιστική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα