Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του fitness bikini στο Survivor

Διαβάζεται σε 3'
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του fitness bikini στο Survivor
Η Χριστιάνα Γρηγοράσκου. Instagram

Οι 18 παίκτες του φετινού Survivor έγιναν 23 με την εμφάνιση πέντε στο «Νησί της Εξορίας». Μεταξύ τους είναι μια παγκόσμια πρωταθλήτρια του fitness bikini.

Η Εκατερίνα έγινε η πρώτη που έζησε την εμπειρία του «Νησιού της εξορίας», μετά την ήττα της στη δοκιμασία αποχώρησης την πρώτη ημέρα του φετινού Survivor. Μια ημέρα νωρίτερα απέκτησε μεγάλη παρέα: τη συνάντησαν στην “εξορία” πέντε νέοι παίκτες.

Μεταξύ τους είναι η δίδυμη αδελφή της Βίκυς Πετεινάρη, Μαίρη και η αδελφή της Παρασκευής Κερασιώτη, Μαρία.

Μια άλλη νέα άφιξη είναι η Χριστιάνα Γρηγοράσκου. Η 22χρονη γυμνάστρια, Μις Κόσμος στο bikini fitness το 2023 ήταν στη λίστα των συμμετεχόντων του reality επιβίωσης το 2022, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ταξίδι. Το έκανε λοιπόν, στη δεύτερη φετινή ευκαιρία.

Οι νεόφερτοι στον Άγιο Δομίνικο είπαν δεν έχουν ιδέα για όσα τους περιμένουν. Αν δηλαδή, θα απορροφηθούν σε άλλες ομάδες ή θα φτιάξουν μια νέα. Τους δόθηκε και ένα κιβώτιο με προμήθειες και η οδηγία πως θα ήταν χρήσιμο να περιμένουν και νέες εκπλήξεις.

«Δημιουργήθηκαν κλίκες πριν αρχίσει το παιχνίδι»

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι που παίζεται ήδη, μετά τη νίκη των Τίγρεων (βλ. κίτρινων) στις δυο πρώτες δοκιμασίες (όταν κέρδισαν φωτιά που βοήθησε στην κατασκευή καλύβας που έγινε βράδυ και αλεύρι, ρύζι και λάδι) ήλθε η ώρα των Αετών (βλ. πράσινων) να πανηγυρίσουν back to back επιτυχίες.

Έτσι πήραν στην παραλία τους πριόνι, σφυρί, μανσέτα, καρφιά και 10 μεγάλα μπαμπού, ενώ κάθε παίκτης έλαβε από 2 φρέσκα αυγά.

Εξυπακούεται πως προέκυψαν εντάσεις -και δη στη δοκιμασία που όσοι ήταν στον στίβο καθοδηγούνταν από όσα τους έλεγαν οι συμπαίκτες τους, με την Παρασκευή να φωνάζει στη Γεωργία που πεταγόταν και μπέρδευε. Μετά το τέλος και έπειτα από ερώτηση του Γιώργου Λιανού, η Παρασκευή εξήγησε ότι «η Γεωργία είναι μεν καλή στα αγωνίσματα, αλλά δεν ακούει».

Ακολούθησε debate επί του τρόπου που πρέπει να επικοινωνούν οι παίκτες κάθε ομάδας μεταξύ τους και τελικά, επί του αν όντως έχει ήδη δημιουργηθεί κλίκα. Η Γεωργία υποστήριξε πως «δημιουργήθηκαν πολύ νωρίς οι κλίκες -πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι- και δεν το πήρα χαμπάρι. Ήλθα να αγωνιστώ και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Για να το κάνω αυτό πρέπει να νιώθω ομάδα με τον άλλον. Δεν μπορώ να μην αναγνωρίζεται από την ομάδα μου ότι δίνω το καλύτερό μου εαυτό».

Η Γεσθημανή σχολίασε ότι η Γεωργία «δεν είναι για εδώ» και ότι έπαθλα όπως είναι κατ’ αρχάς το φαγητό «είναι πιο σημαντικά από τα θέλω της Γεωργίας και της κάθε Γεωργίας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα