e-ΕΦΚΑ: Εκτός λειτουργίας για 3 ώρες το απόγευμα της Τετάρτης

Διαβάζεται σε 2'
e-ΕΦΚΑ
e-ΕΦΚΑ inTime

Χωρίς ηλεκτρονικές υπηρεσίες θα παραμείνει για 3 ώρες ο e-ΕΦΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των δικτύων. Τι ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥΥ.

Για 3 ώρες και συγκεκριμένα από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ της Τετάρτης (18 Σεπτεμβρίου) οι υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ δεν θα είναι προσβάσιμες, συμπεριλαμβανομένου και του ιστότοπου, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥΥ.

Συγκεκριμένα, εξαιτίας προγραμματισμένης αναβάθμισης των δικτυακών υποδομών του, δεν θα λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες του, συμπεριλαμβανομένης της Ασφαλιστικής Ενημερότητας, του ιστορικού Ασφάλισης Μισθωτών και της Ψηφιακής Πύλης Αναπηρίας-Gov.gr.

Η ανακοίνωση μη διαθεσιμότητας ηλεκτρονικών υπηρεσιών e-ΕΦΚΑ

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης δικτυακών υποδομών και διατάξεων ασφάλειας του e-ΕΦΚΑ, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024, από ώρα 17:00 έως 20:00, το σύνολο των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ δεν θα είναι προσωρινά διαθέσιμο συμπεριλαμβανομένου και του Ιστότοπου.

Ειδικότερα, δεν θα είναι διαθέσιμες οι παρακάτω διαδικτυακές υπηρεσίες:

  • Ασφαλιστική Ενημερότητα Μη Μισθωτών
  • Ασφαλιστική Ιστορία
  • Έμμεσα Μέλη
  • Ενημέρωση Web Μητρώου από Μητρώο e-ΕΦΚΑ
  • Ενημέρωση Ιστορικού Ασφάλισης Μισθωτών
  • Άντληση Αιτήσεων ΚΕΠΑ από Ψηφιακή Πύλη Αναπηρίας-Gov.gr

Ως εκ τούτου, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα, επηρεάζεται η παραγωγική λειτουργία των εφαρμογών του ΕΟΠΥΥ που χρησιμοποιούν τις αναφερόμενες υπηρεσίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα