Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στα καθήκοντά της

Διαβάζεται σε 2'
Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στα καθήκοντά της
ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ AP Photo Peter Morrison

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στα πριγκιπικά της καθήκοντα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για τον καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, επέστρεψε στα καθήκοντά της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού ολοκλήρωσε την θεραπεία της για τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την Court Circular, την επίσημη καταγραφή των δραστηριοτήτων της βασιλικής οικογένειας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, συναντήθηκε με τα μέλη της ομάδας του «Centre for Early Childhood» και το προσωπικό του Παλατιού του Κένσινγκτον στο Κάστρο του Ουίνδσορ για το πρότζεκτ της για την παιδική ηλικία.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, κοινή προστάτιδα, του Βασιλικού Ιδρύματος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα μια συνάντηση για την πρώιμη παιδική ηλικία στο Κάστρο του Ουίνδσορ», αναφέρεται στο Telegraph.

Η παρουσία της σηματοδοτεί την αρχή της επιστροφής της πριγκίπισσας στην εργασία και τις υποχρεώσεις της τους επόμενους μήνες. Στις 9 Σεπτεμβρίου, μοιράστηκε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γυρισμένο στο Anmer Hall, όπου ανακοίνωνε την ολοκλήρωση της θεραπείας της. Η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για την ασθένειά της έγινε στις 22 Μαρτίου. Στην συνέχεια πραγματοποίησε δύο δημόσιες εμφανίσεις στο «Trooping the Color» στα μέσα Ιουνίου και στο Wimbledon στις 14 Ιουλίου, όπως αναφέρει το People.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα