Γιούλια Σαλνίκοβα: “Ο Στέφανος δεν έχει τόσο μεγάλα αισθήματα για το τένις”

Διαβάζεται σε 3'
Γιούλια Σαλνίκοβα
Γιούλια Σαλνίκοβα glomex

Η Γιούλια Σαλνίκοβα μιλά για τα ξεσπάσματα του Στέφανου Τσιτσιπά, την αλλαγή προπονητή και τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόζα.

Την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση παραχώρησε η Γιούλια Σαλνίκοβα, ένα μήνα μετά το τέλος της συνεργασίας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον πατέρα του Απόστολο.

Η μητέρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα μίλησε στην κάμερα του “Πρωινού” και τη δημοσιογράφο Έλλη Αυξεντίου και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μία διαφορετική πλευρά του γιου της, μίλησε για το bullying που δέχθηκε ο ίδιος στα μαθητικά του χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στα ξεσπάσματά του εντός του τερέν και τις φορές που έχει χάσει on camera την ψυχραιμία του, που είναι πολλές.

“Ο Στέφανος πήγε εδώ Δημοτικό, ήταν πολύ ήσυχο παιδάκι και πολύ ντροπαλό. Λόγω του αθλητισμού παρέλειπε μαθήματα και οι φίλοι του που ήταν στην τάξη, δεν μπορούν να ονομαστούν φίλοι γιατί του φέρθηκαν πολύ άσχημα. Υπήρξαν δυο, τρία παιδιά στην τάξη του, που κάποιες φορές τον έδειραν αρκετά, είπε η Γιούλια Σαλνίκοβα για τα μαθητικά χρόνια του Στέφανου Τσιτσιπά, συμπληρώνοντας πως δεν ήταν εύκολο για εκείνον αλλά κατάφερε να το ξεπεράσει γιατί είχε στο μυαλό του το τένις.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο φετινό καλοκαίρι, που μεταξύ άλλων υπήρξε και το κόψιμο του ομφάλιου λώρου του Στέφανου Τσιτσιπά -όσον αφορά το προπονητικό κομμάτι- με τον πατέρα του, με τη μητέρα του να το αναφέρει πως ήταν δύσκολο.

“Το καλοκαίρι ήταν δύσκολο. Ο Στέφανος τα έχει πάει πάρα πολύ καλά και έχει φτάσει τώρα 26 χρονών, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλα αισθήματα για το τένις. Υπήρχαν πράγματα στη ζωή του που τον αποσυντόνιζαν αλλά τον έκαναν ευτυχισμένο. Είναι επαγγελματίας και παρότι αγαπάει πολύ τον πατέρα του, καταλαβαίνει ότι πρέπει να βρει άλλον προπονητή. Από το 2020 που ο Στέφανος έχασε στο Αμερικανικό Όπεν, είπαμε με τον Απόστολο να αλλάξει προπονητή. Αλλά πέρασαν τέσσερα χρόνια και ο Στέφανος έφερνε καλά αποτελέσματα. Ωστόσο νομίζω ότι ο Στέφανος με τον Απόστολο δεν είχαν τόσο καλή σχέση από τότε. Είχαν συγκρούσεις. Και γι’ αυτό ο Στέφανος πήρε την απόφαση να αλλάξει προπονητή. Δεν το βλέπουμε σαν τραγωδία. Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε δεμένη οικογένεια”, είπε η μητέρα του τενίστα.

“Κάποια στιγμή ο Απόστολος είχε μπει πολύ βαθιά στη δουλειά του ως προπονητής και δεν είχε καταλάβει ότι υπάρχει πίεση. Είχε στο μυαλό του μόνο το τένις”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σε ερώτηση για το πώς είναι η σχέση πατέρα και γιου σήμερα, η Γιούλια Σαλνίκοβα είπε πως μιλάνε μεταξύ τους και είναι μαζί όλη μέρα, ενώ αναφέρθηκε και στα ξεσπάσματά του που όπως είπε, “είναι το μειονέκτημά του. Αυτή η συμπεριφορά δεν τον βοηθά καθόλου. Υπάρχουν παίκτες που τους βοηθάει”.

Τέλος, η Γιούλια Σαλνίκοβα αναφέρθηκε στη σχέση του γιου της με την Πάουλα Μπαντόζα, λέγοντας πως ο ίδιος είναι χαρούμενος που είναι ξανά μαζί της και “αν είναι χαρούμενος θα είμαι χαρούμενη κι εγώ […] Υπήρξε μια δύσκολη περίοδος που είχαν χωρίσει, ήμουν στο πλευρό της Πάουλα, μιλήσαμε και έτσι τα ξαναβρήκαν”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα