Ζέτα Μακρυπούλια: Αρνείται ότι τελείωσε το καλοκαίρι – “Είσαι για μια βουτιά ακόμα;”

Διαβάζεται σε 2'
Ζέτα Μακρυπούλια
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram@zeta_makripoulia_official

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε recap στιγμές από το φετινό της καλοκαίρι και προκάλεσε τον travel buddy της και κολλητό της Νίκο Μουτσινά.

Στο Instagram της Ζέτας Μακρυπούλια είναι ακόμη καλοκαίρι και αυτό το αποδεικνύει η τελευταία ανάρτησή της.

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να κινείται σε ρυθμούς πρεμιέρας και οι περισσότερες εκπομπές να ξεκίνησαν ήδη, ωστόσο λίγες ακόμη ημέρες απομένουν για την πρεμιέρα του “Ρουκ Ζουκ” με τη Ζέτα Μακρυπούλια να υποδέχεται τους τηλεθεατές της για 8η χρονιά, τη Δευτέρα (23/09) στις 15:00, μέσα φυσικά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ακόμα όμως η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται σε mood καλοκαιριού, το οποίο πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια επισκέφθηκε την Κένυα αλλά και τις Κυκλάδες, και στην τελευταία της δημοσίευση έκανε ένα recap από τις ξέγνοιαστες στιγμές που έζησε φέτος.

Λίγο καλοκαίρι ακόμη“, έγραψε χθες συνοδεύοντας ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η ίδια να απολαμβάνει μία βόλτα με σκάφος την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και λίγες ώρες αργότερα, όταν δημοσίευεσε ένα βίντεο από τις διακοπές που έκανε τον Σεπτέμβριο, με την ίδια να βουτά σε καταγάλανα κρυστάλλινα νερά, έχοντας συντροφιά της τον καλύτερό της φίλο, Νίκο Μουτσινά.

Νικόλα μου,είσαι για ακόμη μια βουτιά;“, έγραψε αστειευόμενη η ίδια στην ανάρτησή της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα