Διονύσης Πρώιος: Πού θα γίνει η κηδεία του – Η παράκληση της οικογένειας

Διαβάζεται σε 4'
Διονύσης Πρώιος
Διονύσης Πρώιος Instagram/@dionysios_proios_official

Φίλη του Διονύση Πρώιου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με μηχανή, γνωστοποίησε το πού θα γίνει η κηδεία του, αλλά και την επιθυμία της οικογένειάς του.

Θλίψη σκόρπισε ο τραγικός θάνατος του πρώην παίκτη του Masterchef 4, Διονύση Πρώιου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με μηχανή.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής “έφυγε” σε ηλικία 58 ετών, ενώ τραγική ειρωνεία είναι πως και ο γιος του, Μιχάλης είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του, είχε κάνει γνωστή με ανάρτησή της στα social media η φίλη του, Δομινίκη Κεφαλοπούλου, γράφοντας: “Μόλις έφυγε από τη ζωή ένας λατρεμένος φίλος μου… Καλά σου ταξίδια Διονύση, αυτά με τον Μιχάλη σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ“.

Η αγαπημένη του φίλη, γνωστοποίησε, επίσης, ότι η κηδεία του θα τελεστεί στην Κεφαλλονιά, τον τόπο καταγωγής του Διονύση Πρώιου (χωρίς ωστόσο να ανακοινώσει την ημερομηνία), ενώ θα ταφεί δίπλα στον γιο του, Μιχάλη.

Στην ανάρτησή της, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στο γιο του Μιχάλη, στην Κεφαλλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας, να μην γράφετε ότι θέλετε για τις συνθήκες, ψευδείς πληροφορίες κλπ”.

Ποιος ήταν ο Διονύσης Πρώιος

Ο Διονύσης Πρώιος γεννήθηκε από Έλληνες γονείς στο Μπουένος Άϊρες και συστήθηκε στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό πριν από τέσσερα χρόνια ως “καλλιτέχνης και μποέμ της Αθήνας“, όταν δοκίμασε τις δυνάμεις του στο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει την πολυπόθητη ποδιά και να μπει στο σπίτι.

Στην audition του, o ίδιος είχε εμφανιστεί μπροστά στους τρεις κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο,  μαγειρεύοντας το αγαπημένο φαγητό του γιου του και για πρώτη φορά έκανε γνωστό πως ο γιος του είχε φύγει από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, σε ηλικία 20 ετών, συγκινώντας τους πάντες.

Πριν τέσσερα χρόνια, ο γιος μου έπαθε ένα ατύχημα στη Μύκονο με τη μηχανή, όπως πολλά παιδιά που δεν φοράνε κράνος και έχασε τη ζωή του. Την τελευταία μέρα ο γιος μου φίλησε όλο τον κόσμο, είπε σε όλο τον κόσμο να προσέχει τον πατέρα του, με φίλησε δύο φορές και με έστειλε στην Αργεντινή. Εκείνος θα πήγαινε στη Μύκονο και εγώ εκεί. Και δύο ημέρες μετά με ειδοποίησαν ότι είχε ένα ατύχημα και έχασε τη ζωή του. Ξαναγύρισα Ελλάδα, πακετάρισα και έφυγα. Μετά από μπόλικα χρόνια κλάμα ήρθα στην Ελλάδα γιατί έπρεπε να συνεχίσω τη ζωή μου..“, είχε δηλώσει στην κάμερα του MasterChef.

Ο παίκτης εντυπωσίασε τους κριτές και κέρδισε ένα από τα “εισιτήρια” για το παιχνίδι, όπου παρέμεινε για πέντε μήνες και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική 7άδα.

Στην ανάρτησή του μετά την αποχώρησή του, ο ίδιος είχε γράψει: “Mετά από 5 μήνες στο masterchef, μετά από νέες εμπειρίες και νέες φιλίες ζωής, ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. 7ος στον 4ο κύκλο του masterchefgr στο starchannel. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, τη στήριξη σας και τις εκατοντάδες ευχές που έχω λάβει στο dm. Ευχαριστώ θερμά τους μέντορες μου: Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, Πάνο Ιωαννίδη. RESPECT starchanneltv για τον επαγγελματισμό. Κυρίες και κύριοι σας το προτείνω ανεπιφύλαχτα. Βάλτε Αγάπη και θα πάρετε αγάπη“.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dionysios Proios (@dionysios_proios_official)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα