Η στιγμή που η Μαντόνα σήκωσε το πέπλο που την κάλυπτε στην Εβδομάδα Μόδας της Ιταλίας

Διαβάζεται σε 2'
Η στιγμή που η Μαντόνα σήκωσε το πέπλο που την κάλυπτε στην Εβδομάδα Μόδας της Ιταλίας
Η Μαντόνα με το πέπλο της στην πρώτη σειρά του σόου των D&G AP Photo Antonio Calanni

Η Μαντόνα ήταν η επίσημη καλεσμένη και η μούσα του οίκου Dolce & Gabbana στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Το πέπλο-μυστήριο.

To Mιλάνο ήταν για την περασμένη εβδομάδα στο επίκεντρο των εξελίξεων στη μόδα. Μεταξύ αυτών που παρουσίασαν την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025 στην ιταλική Fashion Week ήταν οι Dolce & Gabbana.

Οι Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα έκαναν τα εγκαίνια του οίκου τους το 1985. Έκτοτε έχουν σχεδιάσει αμέτρητες κολεξιόν. Για αυτήν δεν αγχώθηκαν ιδιαίτερα. Έκαναν ό,τι και την ίδια εποχή του 2020: εμπνεύστηκαν από τη Μαντόνα.

Το σόου με τίτλο Italian Beauty ήταν αφιερωμένο στα ρούχα που είχε φτιάξει ο Ζαν Πολ Γκοτιέ στην βασίλισσα της pop, για την περιοδεία που είχε κάνει το ‘90 με τίτλο Blonde Ambition. Ήταν η περίοδος που η Μαντόνα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της μουσικής σκηνής.

Παρεμπιπτόντως, η 66χρονη σταρ είναι η brand ambassador του Dolce & Gabbana εδώ και 30 χρόνια.

Εμφανίστηκε στο σόου ντυμένη ‘μαύρη χήρα’ με κεντητό πέπλο από δαντέλα να καλύπτει το πρόσωπο της. Kατά την είσοδο της στο χώρο, κέρδισε ένα standing ovation.

Και τα 58 μοντέλα που επιστρατεύτηκαν για το σόου είχαν τα μαλλιά και χαρακτηριστικά αξεσουάρ της Μαντόνα, όπως για παράδειγμα ξανθές περούκες, μυτερά σουτιέν (βλ. Vogue) και θρησκευτικά μοτίβα (παραπομπές στο Like A Prayer).

Στο πάρτι μετά το show η πρωταγωνίστρια της βραδιάς σήκωσε το βέλο και φωτογραφήθηκε με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, με άλλους celebrities.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα