Διονύσης Πρώιος: “Διεκομίσθη ως τροχαίο με κατάγματα και αιμάτωμα στο κεφάλι”

Διαβάζεται σε 3'
Διονύσης Πρώιος
Διονύσης Πρώιος Instagram/@dionysios_proios_official

Για τον θανάσιμο τραυματισμό του πρώην παίκτη του Masterchef Διονύση Πρώιου μίλησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη. Τι είπε για το περιστατικό.

Θλίψη σκόρπισε ο τραγικός θάνατος του πρώην παίκτη του Masterchef 4, Διονύση Πρώιου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με μηχανή.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής “έφυγε” σε ηλικία 58 ετών, ενώ τραγική ειρωνεία είναι πως και ο γιος του, Μιχάλης είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη, σχολιάζοντας το περιστατικό στην εκπομπή “Πρωινό”, ανέφερε το πρωί της Δευτέρας (23/09):

“Ο Διονύσης Πρώιος διεκομίσθη ως τροχαίο. Κανένας απ’ τους γιατρούς δεν μπορεί να έχει ιστορικό ή να ξέρει τι έγινε με τον γιο του κλπ. Οι πληροφορίες που έχω από τους συναδέλφους μου, τους χειρουργούς και τους νευροχειρουργούς, είναι ότι διεκομίσθη ως τροχαίο. Είχε πολλαπλά κατάγματα στον θώρακα, πάρα πολλά, και υποσκληρίδιο αιμάτωμα στο κεφάλι, που σημαίνει ότι έπρεπε να μπει σε συγκεκριμένες εξετάσεις, να προχωρήσει σε αυτά που έπρεπε να γίνουν”.

“Στο νοσοκομείο προσπάθησαν να γίνουν οι περισσότερες εξετάσεις. Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβε να μπει στο χειρουργείο πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη, καταλήγοντας πως “ήταν ένα περιστατικό βαρύ, πολύ βαρύ”. 

Διονύσης Πρώιος: Η κηδεία, η ταφή και το πάρτι

Όπως έγινε γνωστό από ανάρτηση της φίλης του, Δομινίκης Κεφαλοπούλου, στο Facebook, η κηδεία του θα τελεστεί στην Κεφαλλονιά, τον τόπο καταγωγής του, ενώ θα ταφεί δίπλα στον γιο του, Μιχάλη.

“Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στο γιο του Μιχάλη, στην Κεφαλλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέλφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας, να μην γράφετε ότι θέλετε για τις συνθήκες, ψευδείς πληροφορίες κλπ”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Katerina”, αναμένονται πρώτα τα αποτελέσματα της νεκροψίας και μετά θα οριστεί η ημερομηνία της κηδείας, ενώ μετά την ταφή θα διοργανωθεί ένα μεγάλο πάρτι, με λευκά, προς τιμήν του. Εκεί, μάλιστα, θα τραγουδήσει και ο καλός του φίλος Τονίνο Καροτόνε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα