Φαράγγι Σαμαριάς: Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της τουρίστριας

Διαβάζεται σε 2'
Σαμαριά Κρήτη
iStock

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 35χρονης τουρίστριας στο Φαράγγι της Σαμαριάς.

Από ακατάσχετη αιμορραγία έχασε τη ζωή της η 35χρονη τουρίστρια στο φαράγγι της Σαμαριάς, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η νεαρή γυναίκα υπέστη «ολιγαιμική καταπληξία, τραυματική ρήξη αγγείων κάτω άκρου».

Το πόρισμα επιβεβαιώνει αναφορές μαρτύρων ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της, όταν το ξύλινο γεφυράκι στο οποίο βρίσκονταν υποχώρησε, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί θανάσιμα από τα κοφτερά ξύλα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 35χρονη τουρίστρια βρήκε τραγικό θάνατο την Τετάρτη (18/9) από πτώση βράχου, την ώρα που έκανε πεζοπορία στο φαράγγι της Σαμαριάς, στα Χανιά της Κρήτης.

Το δυστύχημα έγινε προς την έξοδο του φαραγγιού Σαμαριάς, στη έξοδο προς Αγία Ρουμέλη, όταν λόγω της δυνατής νεροποντής, αποκολλήθηκε βράχος, ο οποίος χτύπησε σε κάποιο δέντρο και στη συνέχεια χτύπησε τη γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η ΕΜΑΚ και άλλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, όπως και δυνάμεις από τα Σφακιά απεγκλωβίζοντας 16 περιπατητές που δεν μπορούσαν να προχωρήσουν αφού λόγω της κατολίσθησης η διέλευση από το σημείο του τραγικού συμβάντος έχει διακοπεί.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στην Αγία Ρούμελη, ενώ για τη διακομιδή της κινητοποιήθηκε και ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα