10 τηλεπαιχνίδια και ελληνικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα σήμερα

Διαβάζεται σε 9'
Grand Hotel, Ο Τιμωρός, The Chase
Grand Hotel, Ο Τιμωρός, The Chase ΑΝΤ1, ALPHA, MEGA

Και επίσημα ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν, αφού πολλά τηλεπαιχνίδια, αλλά και ελληνικές σειρές μυθοπλασίας, προβάλλουν σήμερα το πρώτο τους επεισόδιο.

Ξεκίνησε εδώ και μέρες η τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο, σήμερα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, είναι η ημερομηνία “κλειδί”, στην οποία τα περισσότερα προγράμματα κάνουν πρεμιέρα.

Φέτος, η ψυχαγωγική ζώνη είναι ιδιαίτερα εμπλουτισμένη και πολυποικίλη, αφού υπάρχει πληθώρα από ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια, αλλά και από ελληνικές σειρές μυθοπλασίας, διαφόρων ειδών.

Δείτε αναλυτικά τις πρεμιέρες των εκπομπών σήμερα και τις μέρες/ώρες προβολής τους.

Τα τηλεπαιχνίδια που ξεκινούν σήμερα

Rouk Zouk στις 15:00 στον ΑΝΤ1

Το «ROUK ZOUK» επιστρέφει και το πάρτι συνεχίζεται για 8η σεζόν στον ΑΝΤ1! Από σήμερα, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00, η απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια έρχεται για να δώσει στα μεσημέρια μας το χιούμορ και τη θετική διάθεση που τους αξίζει.

Στην αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων, για ακόμα μία χρονιά, πνέει αέρας ανανέωσης με νέα συναρπαστικά παιχνίδια που ξεκινούν πάντα από… «ROUK ZOUK».

Η λίστα των δοκιμασιών για τις μοναδικές παρέες που θα καταφθάσουν στο πλατό, μεγαλώνει: Στα παιχνίδια του «ROUK ZOUK» προστίθενται η ΗΧΟΜΙΜΑ και η GALERIE MATCHY MATCHY. Όταν οι μισοί παίκτες καλούνται να περιγράψουν τις λέξεις κρατώντας ντουντούκες και οι άλλοι μισοί παράγοντας τον ήχο της λέξης, τότε παίζουμε ΗΧΟΜΙΜΑ, ενώ όταν το πλατό του «ROUK ZOUK» γεμίζει καβαλέτα με την Ζέτα σε ρόλο γκαλερίστα, τότε μεταφερόμαστε στην GALERIE MATCHY MATCHY.

Τα παιχνίδια CRAZY MIC και ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΧΕΡΙΑ παίρνουν μόνιμη θέση στο roaster των δοκιμασιών και ξεσηκώνουν το πλατό με τις αλλοιωμένες τους φωνές και τις τεράστιες παλάμες τους.

Θα προβάλλεται: Καθημερινά στις 15:00.

Shopping Star στις 15:50 στο STAR

Η μόδα είναι το πιο υπέροχο ταξίδι στον χρόνο, όπου το κλασικό εναλλάσσεται με το μοντέρνο! Το ανανεωμένο “Shopping Star”με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σου προσφέρει καθημερινά αυτή την εμπειρία για 9η σεζόν στην πιο δημιουργική εκδοχή!

Τα πιο διασκεδαστικά fun fashion απογεύματα γεμάτα στυλ, οι πιο αγαπημένες και αυθόρμητες παίκτριες, τα πιο ξεχωριστά, νέα εβδομαδιαία θέματα μόδας, τα πιο θεαματικά catwalks που θα μείνουν στην ιστορία, οι μεγαλύτερες εκπλήξεις είναι αποκλειστικά στο Shopping Star! Κέφι και στυλ, όπως εσύ!

Θα προβάλλεται: Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:50.

5Χ5 στις 17:30 στον ΑΝΤ1

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» με τον μοναδικό Θάνο Κιούση, επιστρέφει ανανεωμένο τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 17:30, και υπόσχεται να γεμίσει και πάλι τα απογεύματά μας με μοναδικές ατάκες και απολαυστικές στιγμές γέλιου.

Για άλλη μία σεζόν το «5Χ5» και ο χαρισματικός Θάνος Κιούσης με αστείρευτο χιούμορ και ανεβασμένη διάθεση θα μας χαρίσουν καθημερινά ακόμα περισσότερο παιχνίδι γεμάτο διασκέδαση, εκπλήξεις αλλά και ανατροπές, καθώς φέτος στο «5Χ5» έρχεται το «Final Twist» που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω!

Θα προβάλλεται: Καθημερινά στις 17:30.

Cash or Trash στις 17:30 στο STAR

Το “Cash or Trash”, η πρώτη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, με παρουσιάστρια τη μοναδική Δέσποινα Μοιραράκη, δίνει την ευκαιρία σε όλους να έρθουν και να ζήσουν τη δημοπρασία της ζωής τους για 4 η σεζόν!

H Δέσποινα Μοιραράκη, με πλούσια εμπειρία και κυρίως αγάπη στον τομέα των παλιών αντικειμένων, θα μας παρουσιάσει, όπως μόνο αυτή ξέρει, ξεχωριστά, μοναδικά αντικείμενα αλλά και τις παράξενες ιστορίες τους, για να είσαι εσύ ο κερδισμένος! Ακόμα πιο σπάνια αντικείμενα, ακόμα πιο συναρπαστικά επεισόδια!

Oι επίδοξοι, εκκεντρικοί, «αδίστακτοι» αγοραστές, λάτρεις των παλιών αντικειμένων και φανατικοί συλλέκτες, θα… «κονταροχτυπιούνται» για να αποκτήσουν τα αντικείμενα του πόθου τους!

Αυτή τη σεζόν στο «Cash or Trash» θα…γίνει παιχνίδι! Τρεις νέοι αγοραστές, ο επιχειρηματίας Άλεξ Σταυρίδης , η επιχειρηματίας ‘Αννα – Μαρία Ρογδάκη και ο CEO και ιδιοκτήτης φαρμακευτικής εταιρείας Νίκος Μανίας, έρχονται αποφασισμένοι να τα αγοράσουν όλα και δηλώνουν πως «Η τέταρτη σεζόν ανήκει στους καινούργιους»!

Θα προβάλλεται: Καθημερινά στις 17:30.

Deal στις 17:45 στον ALPHA

22 παίκτες, 22 σφραγισμένα κουτιά, ένας τραπεζίτης και ένας μόνο στόχος… Τα 70.000€! Το Deal επιστρέφει, ανανεωμένο στον Alpha, με παρουσιαστή τον Γιώργο Θαναηλάκη!

Στο πιο απρόβλεπτο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι παίκτες έρχονται αποφασισμένοι να κάνουν το δικό τους deal και να διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Αγωνία, γέλιο, ρίσκο, αλλά και τα 5 κουτιά έκπληξη με το νούμερο 23. Θα ρισκάρει ο παίκτης να συνεχίσει; Θα διπλασιάσει το ποσό που έχει ήδη κερδίσει, θα φύγει με τα ίδια, τα μισά ή θα τα χάσει όλα;

Η δικηγόρος Κάτια Αναγνωστοπούλου θα βρίσκεται καθημερινά στο πλατό της εκπομπής για να δίνει την τελική έγκριση πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Θα προβάλλεται: Aπό Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17:45.

Ο Tροχός της Tύχης στις 18:30 στο STAR

Ασταμάτητος, απρόβλεπτος, διασκεδαστικός, διαχρονικός! Ο Τροχός της Τύχης, το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, γυρίζει δυνατά για 11 η χρονιά και μοιράζει γνώση, πολλά χρήματα, απίστευτα δώρα και φυσικά, αυτοκίνητα στους τυχερούς παίκτες!

Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Τροχός της Τύχης δεν σταματάει να γυρίζει ΠΟΤΕ!

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι της απογευματινής ζώνης, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών, επιστρέφει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στο νέο πρόγραμμα του Star, καθημερινά αλλά και τα Σαββατοκύριακα! 7 μέρες την εβδομάδα, 7 συναρπαστικά επεισόδια! Κάθε επεισόδιο και ένα διαφορετικό γύρισμα της τύχης, που μας κρατάει σε αγωνία, με το αποτέλεσμα να είναι αμφίρροπο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο!

Θα προβάλλεται: Καθημερινά και Σαββατοκύριακα στις 18:30.

The Chase στις 18:30 στο MEGA

Το «The Chase» έρχεται τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, να προσφέρει αδρεναλίνη γνώσεων στους φανατικούς τηλεθεατές που ανέδειξαν το τηλεπαιχνίδι του MEGA σε αγαπημένη καθημερινή συνήθεια.

Η Μαρία Μπεκατώρου ανανεώνει το ραντεβού με τους τηλεθεατές για επόμενες, πάντα διαφορετικές και πάντα μοναδικές καταδιώξεις γνώσεων.

Νέοι, καλά προετοιμασμένοι παίκτες έρχονται και φέτος στο «The Chase» για να διεκδικήσουν περισσότερα από 10.000 ευρώ. Μοναδικό τους εμπόδιο; Η ομάδα των Chasers, που θα βρεθεί σύσσωμη απέναντί τους στην πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν!

«Το Γεράκι», «Το Βουνό», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και το «Σούπερ Αγόρι», παίρνουν θέση στον «θρόνο» της γνώσης και δηλώνουν έτοιμοι για ένα ακόμη πιο απαιτητικό κυνηγητό γνώσεων. Ποιος θα καταφέρει να… κρατήσει απόσταση ασφαλείας και να φύγει από το «The Chase» με ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο;

Θα προβάλλεται: Καθημερινά στις 18:30.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος, στις 20:00 στον ΑΝΤ1

Ο ανεπανάληπτος Γρηγόρης Αρναούτογλου, για άλλη μία σεζόν, θα δώσει το σύνθημα ρωτώντας «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και τα απογεύματά μας θα γεμίσουν με γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και αγωνία, που θα κορυφώνεται καθημερινά.

15 ερωτήσεις, 3 βοήθειες και 2 μαξιλαράκια μπορούν να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των φιλόδοξων παικτών, που θα βρεθούν στο πλατό του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ! Μνήμη, γνώσεις, τύχη, λογική αλλά και ρίσκο είναι τα απαραίτητα συστατικά που οδηγούν τους παίκτες στις σωστές απαντήσεις με στόχο την τελευταία ερώτηση που μπορεί να αλλάξει τη ζωή τους.

Έχοντας ήδη δώσει πάνω από 1.500.000 ευρώ το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έρχεται από απόψε, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, και καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1 και υπόσχεται και φέτος να μας χαρίσει συναρπαστικές στιγμές γνώσης και διασκέδασης.

Πάμε να παίξουμε ξανά και να αλλάξουμε τη ζωή μας!

Θα προβάλλεται: Καθημερινά στις 20:00.

Οι ελληνικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα απόψε

Grand Hotel στις 21:00 στον ΑΝΤ1

Το “Grand Hotel” ανοίγει τις πόρτες του σε απαγορευμένους έρωτες, ανομολόγητα πάθη και αναπάντεχα εγκλήματα. Στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, θύματα και θύτες μπλέκονται σε έναν κυκεώνα ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος…

Η ιστορία ξεκινά με την εξαφάνιση μιας προσφυγοπούλας καμαριέρας από ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Κηφισιάς. Ο τολμηρός αδερφός της εισβάλλει στο ξενοδοχείο, παριστάνοντας τον σερβιτόρο, και ξεκινάει μία έρευνα που θα αποδειχθεί απειλητική ακόμη και για τη ζωή του… Στην προσπάθειά του να ανακαλύψει την αλήθεια, θα γνωρίσει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια της κόρης της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου…

Πρωταγωνιστούν: Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Τάσος Νούσιας, Γιάννης Κουκουράκης, Καλλιόπη Χάσκα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κόρα Καρβούνη, Ελένη Καρακάση, Λάμπρος Κωνσταντέας, Στάθης Κόικας, Αντιγόνη Φρυδά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Αλέξανδρος Βάρθης, Γεωργία Κουβαράκη, Μιχάλης Συριόπουλος, Νικόλαος Νίκας, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Περικλής Σιούντας, Μελίνα Πολυζώνη, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Τάσος Τσούκαλης, Γιάννης Ζαφείρης, Ευγενία Κάρνου, Φώτης Καραλής, Μάνος Γερωνυμάκης, Βασίλης Βλάχος, Στυλιανή Κλείδωνα και η Ίλια Λαμπρίδου.

Θα προβάλλεται: Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Ο Τιμωρός στον ALPHA, στις 21:00

Έρωτας, προδοσία, εκδίκηση: “Ο Τιμωρός”, μια πρωτότυπη σύγχρονη δραματική σειρά σε μια κορυφαία παραγωγή γυρισμένη σε διαφορετικές τοποθεσίες έρχεται στον Alpha.

Ο Μάρκος, ο Αλέξης και η Έλλη συνδέονται μεταξύ τους με σχέσεις εξουσίας, δύναμης, αλληλεξάρτησης και … εκδίκησης! Οι ισορροπίες μεταξύ τους αλλάζουν κάθε στιγμή και μεταβάλλονται, ανάλογα με τα μυστικά και τις αποκαλύψεις, τα παιχνίδια εξουσίας και τα δυνατά συναισθήματα. Και κάπου εκεί, οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι ακόμη μία φορά, αυτή τη φορά για την καρδιά της ίδιας γυναίκας, της Έλλης, του παιδικού τους έρωτα, που ο Αλέξης «έκλεψε» με δόλο από το Μάρκο, μαζί με όλη του τη ζωή. Τι θα κάνει η Έλλη; Θα ξυπνήσει ο έρωτάς της για τον Μάρκο μετά από 20 χρόνια;

Ο Μάρκος επιστρέφει για να αποδώσει δικαιοσύνη. Παίρνει το ηθικό δίκαιο στα χέρια του και ξεκινάει μια αναζήτηση αυτών των οποίων τον έβλαψαν, με στόχο την απόλυτη τιμωρία τους. Θα τα καταφέρει; Ποιοι θα βρεθούν στο δρόμο του; Ποιες θα είναι οι κινήσεις του; Και όσοι χρειάζεται να πληρώσουν, θα πληρώσουν; Και πώς;

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Γιώτα Αργυροπούλου, Νίκος Γκέλια, Εριέττα Μανούρη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Μελέτης Γεωργιάδης, Ελεάνα Στραβοδήμου, Δανάη Επιθυμιάδη, Μαρία Χάνου, Αννυ Λούλου, Εύρη Σωφρονιάδου, Νικόλας Χαλκιαδάκης, Κώστας Μπάρας, Σταύρος Καλλιγάς, Γιώτα Φέστα, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Αλέξανδρος Σταύρου, Δημήτρης Κίτσος, Κώστας Νικούλι, Ελίζα Σκολίδη, Πάρις Σκαρτσολιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα