Πέτρος Παππάς: Ας μην είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση, αρκεί να εκλεγεί ο Κασσελάκης

Διαβάζεται σε 1'
Πέτρος Παππάς: Ας μην είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση, αρκεί να εκλεγεί ο Κασσελάκης
Συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στην Αθήνα, Σάββατο, 6 Ιουλίου 2024 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

«Καλύτερα να έχουμε ένα κόμμα που να σέβεται τον πρόεδρό του» δήλωσε ο βουλευτής και στενός συνεργάτης του έκπτωτου προέδρου στην ΕΡΤ.

«Δεν έχει και τόση σημασία αυτό. Καλύτερα να έχουμε ένα κόμμα που να σέβεται τον πρόεδρό του»! Αυτή την απάντηση έδωσε ο Πέτρος Παππάς, μέλος του επιτελείου του Στέφανου Κασσελάκη όταν ρωτήθηκε στην ΕΡΤ για το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να μην είναι αξιωματική αντιπολίτευση εφόσον ο έκπτωτος πρόεδρός του επανεκλεγεί.

Ο βουλευτής Κιλκις μάλιστα ανέπτυξε την σκέψη του αναφέροντας ότι πιο σημαντικό ζήτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ από την ιδιότητα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι το «να έχει διαδικασίες που να μπορούν να διαγράφουν τους υβριστές του προέδρου και τους υπονομευτές της κοινής μας προσπάθειας, κι ας μην είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση».

Η δήλωση αυτή του Πέτρου Παππά, αναμένεται να λειτουργήσει ενισχυτικά στους ισχυρισμούς της πλειοψηφίας των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που εκτιμούν πως στόχος του Στέφανου Κασσελάκη είναι η συρρίκνωση του κόμματος, με βασική προτεραιότητα την περιφρούρηση της «προεδρικής καρέκλας».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα