Μαρία Μπεκατώρου: Τι είπε όταν μπήκε πρώτη φορά στο πλατό του ”Chase’

Διαβάζεται σε 3'
Μαρία Μπεκατώρου
Μαρία Μπεκατώρου glomex

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του “The Chase” στο MEGA η Μαρία Μπεκατώρου θυμήθηκε πώς ένιωσε όταν βρέθηκε στο πρώτο γύρισμα του παιχνιδιού.

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν η πρώτη καλεσμένη του “Πάμε Δανάη” για φέτος και λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του “The Chase” στο MEGA μίλησε για το μεγάλο άγχος που βιώνει αλλά και τι ένιωσε όταν μπήκε για πρώτη φορά στο πλατό του παιχνιδιού γνώσεων.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το άγχος της να διατηρήσει “ζωντανή” τη σχέση που έχει χτίσει με το τηλεοπτικό κοινό τόσα χρόνια, λέγοντας πως “όταν πας να κάνεις κάτι καινούργιο, δεν ξέρεις αν ο κόσμος το δεχθεί. Από αυτό που είμαι γεμάτη και νιώθω να πατάω στα πόδια μου, είναι ότι πάντα ο κόσμος με ακολουθεί στο νέο, στην καινούργια πρόταση και μου δίνουν την ευκαιρία να με δουν. Αλλά να με δουν. Δεν θα κάτσει να χαλάσει ο κόσμος τον χρόνο του, το απόγευμά του αν δεν του αρέσει το περιεχόμενο της εκπομπής και νιώθω μεγάλο άγχος για να καταφέρνω πάντα να θέλουν, να σε εμπιστεύονται και να θέλουν κι άλλο”.

Η ίδια στη συνέχεια αποκάλυψε τι είπε όταν για πρώτη φορά μπήκε στο πλατό του “The Chase”, στην παρουσίαση του οποίου επιστρέφει για τέταρτη χρονιά.

“Όταν  μπήκα στο πλατό να κάνω το ‘Chase’, ένιωθα τόσο άγχος, πώς θα πάει, δεν θα πάει, που την πρώτη φορά είπα ‘τα παρατάω‘. Στην αρχή δεν το έκανα καλά. Την πρώτη φορά που πήγα και θα ήταν η πρόβα και γύρισμα, που ήταν όλοι εκεί από το κανάλι, ξεκίνησα να κάνω το παιχνίδι αλλά δεν το έκανα ωραίο. Δεν το είχα, δεν ήμουν καλή. Πήγα τότε στον κ. Σούσουλα και του είπα ότι ‘με εμπιστεύτηκες, ευχαριστώ, αλλά δεν θα το κάνω αυτό το παιχνίδι. Δεν είμαι καλή‘”, θυμήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου, εξηγώντας πως τώρα που και το κοινό έχει εξοικειωθεί με το παιχνίδι, το απολαμβάνει στο έπακρο.

Η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε στη συνέχεια στα καλοκαίρια της στην Κεφαλονιά και πώς διαχειρίζεται πια την απώλεια του πατέρα της, λέγοντας πως “ο πόνος είναι μόνιμος, αλλά πιο ελαφρύς”. “Τώρα θα κάνω πράγματα που έκανα με τον μπαμπά μου και στην αρχή τα απέφευγα. Ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ. Κατ’ αρχάς τώρα μιλάω για εκείνον και δεν φορτίζομαι για να κλάψω. Είναι πιο υποφερτό. Παντού είναι, αλλά τώρα έχει μία άλλη θέση”, εξήγησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα